BIST 9.771
DOLAR 33,98
EURO 37,67
ALTIN 2.728,39
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

PKK'lı taziyesi CHP'yi karıştırdı!

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Twitter'dan paylaştığı taziye fotoğrafı ile CHP'de olay yarattı

Abone ol

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Fransa'da suikast sonucu öldürülen üç PKK'lı için Paris'teki Ahmet Kaya Kültür Merkezi'ne gerçekleştirdiği ve Twitter'dan fotoğrafını da paylaşarak duyurduğu taziye CHP'yi karıştırdı.

bagshsmcyaewznd.jpg_large.jpeg

CHP'li Milletvekili Kulkuoğlu konuyla ilgili "PKK'lı teröristlerin PKK bayraklı resimleri önünde resim çekinenler CHP'li olamaz, CHP'de de bulunamaz" dedi.

BU İSİM CHP'DE BULUNAMAZ

Paris'te öldürülen Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Söylemez için Paris'e giden ve taziye yerinden fotoğraf paylaşan Hüseyin aygün CHP'de büyük yankı buldu. Aygün, 'Ailelere başsağlığı diledik' mesajını atarken, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ise twitter üzerinden Aygün'e sert tepki gösterdi. Kulkuloğlu, "PKK'lı teröristlerin PKK bayraklı resimleri önünde resim çekinenler CHP'li olamaz, CHP'de de bulunamaz" diye yazdı.

DAHA ÖNCE DE "İYİ ÇOCUKLAR" DEMİŞTİ

Aygün, daha önce seçim bölgesi Tunceli'de PKK'lı bir grup terörist tarafından kaçırılmış, serbest bırakıldıktan sonra teröristler için yaptığı 'İyi çocuklar' çıkışı yapmış ve CHP karışmıştı.