BIST 9.976
DOLAR 34,05
EURO 38,02
ALTIN 2.826,27
HABER /  MAGAZİN

Pırlantayı kabul etmedi

Elif Germiyangil eşinin ihanetini affettirmek için aldığı 100 bin dolarlık pırlanta yüzüğü kabul etmedi.

Abone ol

Elif Germiyanlıgil, eşi Mehmet Germiyanlıgil'in ihanetini affettirmek için aldığı 100 bin dolarlık pırlanta yüzüğü kabul etmedi.

100 bin dolarlık barışma hediyesi

Elif Germiyanlıgil, kendisini Derin Mermerci'yle aldatan eşi Mehmet Germiyanlıgil'in barışmak için hediye ettiği 100 bin dolarlık pırlanta yüzüğe "Hayır" dedi.

Elif Germiyanlıgil, eşi Mehmet Germiyanlıgil'in Derin Mermerci'yle ilişkisi olduğunu öğrenince, sessizliğe gömülmüştü. İhanetin ortaya çıkmasından sonra Süzer Plaza'ya taşınan ve kendini affettirmeye çalışan Mehmet Germiyanlıgil, son olarak eşine 100 bin dolar değerinde pırlanta bir yüzük aldı. Fakat yine de ikna edemedi. Görüşmelerinde eşine, "İlişkinle ilgili tavrını öğrenmek istiyorum. Sen o kıza âşık mısın" diye soran Elif Germiyanlıgil, "Hayır, âşık değilim" yanıtı aldı. "Peki boşanırsak ne yaparsın? İlişkiniz devam eder mi" şeklindeki soruya ise "Bir süre takılırız" cevabını alan Germiyanlıgil, "O zaman güle güle" diye karşılık verdi. Aldatıldığını öğrendiği günden beri evinden dışarı çıkmayan genç kadın, önceki akşam kız kardeşi Şirin Yalçın ve eşi Neşet Yalçın'la birlikte yemekteydi. Bebek Balıkçısı'nda yemek yiyen üçlü, çıkışta hiçbir soruya yanıt vermeden otomobillerine binip uzaklaştı.

Kaynak: www.sabah.com.tr