BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Peugeottan ek bin TL avantajı

Blue Lion standartlarına sahip olan modellerinde kampanya fiyatına ilave ek bin TL fiyat avantajı sunuyor.

Abone ol

Peugeot, Ocak ayında çevre duyarlılığına destek olmak için Blue Lion standartlarına sahip olan modellerinde kampanya fiyatlarının üzerinden bin TL ek fiyat avantajı sunacağını duyurdu.

Peugeot'tan yapılan açıklamada, yıllar süren araştırmalar sonucunda çevreyi korumak amacı ile Blue Lion standartını geliştiren kuruluşun, Peugeot, Avrupa'da düşük emisyon salınımı konusunda "lider" konumda olduğu ifade edildi.

Bir Peugeot modelinin Blue Lion standartına sahip olabilmesi için CO2 emisyonunun 130 gram/kilometreye eşit veya daha düşük olması, aynı zamanda yüzde 95 oranında geri dönüşüme müsait ve sadece ISO 14001 onaylı bir fabrikada üretilmiş olması gerektiği belirtilen açıklamada, "Blue Lion standartlarına sahip olan Peugeot modelleri aynı zamanda Türkiye pazarının en az yakıt tüketen araçları arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Peugeot, Ocak ayında çevre duyarlılığına destek olmak için Blue Lion standartlarına sahip olan modellerinde kampanya fiyatlarının üzerinden bin TL ek fiyat avantajı sunuyor" denildi.

Türkiye pazarında bulunan 107 versiyonlarının tümü, 207 ürün gamının yüzde 62'si ve 308 HB versiyonlarının yüzde 78'i Blue Lion standartlarına sahip.