BIST 9.774
DOLAR 34,05
EURO 37,85
ALTIN 2.797,95
HABER /  SPOR

Pestilleri çıkınca coştular

Fener'in yardımcı antrenörü bugünkü idmanda futbolcuların pestilini çıkardı.

Abone ol

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarının İstanbul bölümünü tamamladı. Samandıra Tesisleri'nde 7 gündür çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli takım, bu sabah teknik direktör Arthur Zico yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla Avusturya kampı öncesi İstanbul'daki son idmanını yapmış oldu.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından yardımcı antrenör Moraci Vasconcelos Sant'anna yönetiminde uzun süre kondisyon idmanı gerçekleştirdiler.

Adeta pestillerinin çıktığı kondisyon çalışmasının sonunu alkışlarla kutlayan ve antrenör Sant'anna'yı omuzlarına alan futbolcular, yine de bir tur daha koşmaktan kurtulamadı.

Tedavisi için bu sabah ülkesi Brezilya'ya giden Alex, sakatlığı bulunan Kerim, eşi doğum yapan Semih ve dünkü çalışmada sakatlanan Tümer antrenmana katılmazken, Appiah'ın ise salonda çalıştığı bildirildi.

Dün akşamki antrenmanı tamamlayamayan Tümer'in sağ ayak aşil tendonu alt bölümünde ödem olduğu bildirilirken, bu oyuncunun 2 gün dinlendirileceği açıklandı.//