BIST 8.842
DOLAR 34,24
EURO 37,03
ALTIN 3.015,06

Penaltı mı değil mi?

Penaltı mı değil mi?

Buca-fenerbahçe karşılaşmasının en kritik anı 58. dakikadaydı. gökhan gönül'ün sağ kanattan ortası ediz bahtiyaroğlu'nun koluyla buluştu. hakem bünyamin gezer penaltıyı çaldı. alex'in penaltı golü de o dakikaya kadar çok kötü oynayan fenerbahçe'yi maça döndürdü.

Penaltı mı değil mi?

Buca-Fenerbahçe karşılaşmasının en kritik anı 58. dakikadaydı. Gökhan Gönül'ün sağ kanattan ortası Ediz Bahtiyaroğlu'nun koluyla buluştu. Hakem Bünyamin Gezer penaltıyı çaldı. Alex'in penaltı golü de o dakikaya kadar çok kötü oynayan Fenerbahçe'yi maça döndürdü.

Penaltı mı değil mi?

Dünkü karar İzmir ekibinin futbolcularının büyük tepkisini çekerken Türkiye'nin önde gelen hakem yorumcuları pozisyonda Gezer'i hatalı buldu. Lig TV'de Markus Merk ve Mustafa Denizli, "Penaltı kararı doğru değil. Ediz'in kolu normal konumunda" yorumunu yaptılar.

Penaltı mı değil mi?

Kimi 'penaltı' dedi kimi 'değil'. Kimisi de 'verilse de olur verilmese de olur' görüşündeydi. İşte görüşler:

Penaltı mı değil mi?

Sabah yazarı Ahmet Çakar:

Bünyamin Gezer için çok zor bir maçtı. Penaltının doğru olduğunu düşünmüyorum. Ediz topa atlıyor, top omuz hizasında koluna çarpıyor. Mesafe çok yakın ve kayarak müdahalenin devamı içindeki bir ele çarpma. Sarı kartı olan Gökhan Gönül'ün de yardımcının önünde topu yere vurarak protesto etmesi cezasız kaldı.