BIST 9.203
DOLAR 39,68
EURO 45,79
ALTIN 4.297,88
25°İstanbul
HABER /  EKONOMİ

Pegusustan binlerce bedava bilet

Pegasus Havayolları, Akdeniz ve Ege sahillerinde binlerce kişiye paramotorlarla hediye ve bedava bilet dağıtacak.

Abone ol

Pegasus Havayolları'ndan yapılan açıklamada, yeni bir yaz aktivitesi gerçekleştirecek olan şirketin paramotorlarla Alanya, Antalya, Marmaris, Fethiye, Bodrum, Çeşme ve Alaçatı sahillerinde binlerce kişiye sürpriz hediyeler ve bedava bilet dağıtacağı bildirildi.

Açıklamada, aktivitelerin ilkinin 1 Ağustos'ta Alanya'da başlayacağı, Antalya, Marmaris, Fethiye, Bodrum ve Çeşme'nin ardından Dünya Windsurf Şampiyonası'nın gerçekleştirileceği Alaçatı'da 15 Ağustos'ta son bulacağı kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, paramotorun, çok ufak bir alandan iniş ve kalkış yapabilen ve yaklaşık 2 saat boyunca havada kalabilen 30 metrekarelik reklam ilanı ve mesajı tüketiciye yansıtan bir hava reklam aracı olduğu ifade edildi.

email [#52C1F5] Created with Sketch. Her gün aynı saatte, en önemli gelişmeler e-posta kutunda! Şimdi ücretsiz üye ol, gündemi kaçırma!
Close menu