BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Patronunun evine sevgilisini atınca...

Ersan Tolga Büyükmeriç'e saldıran ve çıkan kavgada yaşamını yitiren Aykut Uğur'un sevgilisi 36 yaşındaki H.Ç. olayla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu

Abone ol

Afyonkarahisar'da avukat Ersan Tolga Büyükmeriç'e saldıran ve çıkan kavgada yaşamını yitiren Aykut Uğur'un sevgilisi 36 yaşındaki H.Ç. ile olaydan bir gün önce Büyükmeriç'in yatağında seviştikleri ortaya çıktı.

Afyonkarahisar'da 17 Ağustos'ta Avukat Ersan Tolga Büyükmeriç, evine temizlik için gelen H.Ç.'nin sevgilisi 22 yaşındaki Aykut Uğur'un bıçaklı saldırısına uğradı. Göğsünden ve çeşitli yerlerinden yaralanan avukat Büyükmeriç, kendisini korumaya çalışırken saldırganı kendi bıçağıyla öldürdü. Büyükmeriç, Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi sürerken, saldırganın sevgilisi H.Ç. savcılıkta ifade verdi.

'YATAK ODASINDA SEVİŞTİK'

Evli ve 2 çocuk annesi olan H.Ç., savcılıkta verdiği ifadesinde olaydan bir gün önce avukat Ersan Tolga Büyükmeriç'in evinde Aykut Uğur ile seviştiğini söyledi. "Avukatı kıskandığı için saldırmış olabilir" diyen H.Ç. ifadesinde şunları söyledi:

"Ersan Tolga Büyükmeriç'in evine haftada 1 ya da 2 defa temizlik ve ütü için gidiyordum. Yaklaşık 6 aydır temizlik işlerine baktığım için evin yedek anahtarı bendeydi. 3 ay önce arkadaşlık hattı yayını yapan televizyon kanallarından birinden bir telefon numarası aldım ve çağrı bıraktım. Bu çağrıya karşılık veren ve Kastamonu'da oturan Aykut Uğur ile tanıştık. Bir süre telefonla görüştükten sonra kendisi Afyon'a geldi. Aykut, evimize yakın bir otelde kalıyordu. Kendisi sürekli benimle birlikte olmak istiyordu. Eşimin evde olmadığı gün davet ettim. Bizim eve gelmek istemedi. Biz de Büyükmeriç'in evinde buluşup seviştik."

'BİR GÜN ÖNCE BULUŞTUK'

Olaydan bir gün önce yine Büyükmeriç'in evinde Aykut Uğur ile buluştuğunu belirten H.Ç., şunları kaydetti:

"Saat 13.30 sıralarında evde buluştuk ve tekrar seviştik. Saat 17.00'de artık gitmemiz gerektiğini söyledim. Aykut bana, 'Avukat bekarmış. Senin bekar adamın evinde ne işin var? Avukat işten kaçta eve geliyor? Parası var mı?' diye sorular sordu. Ben de genelde gece 24.00 sıralarında geldiğini söyledim. Artık çıkalım dediğimde, 'Sen git ben duş alıp öyle çıkarım' dedi."

'BAŞKA İLİŞKİLERİM DE VARDI'

İfadesinde, çift telefon hattı kullandığını anlatan H.Ç., "Aykut Uğur dışında birkaç gizli ilişkim daha oldu. Erkek arkadaşlarımla eşime kaybettiğimi söylediğim hat üzerinden görüşüyordum. Aykut ile ben evden ayrıldıktan sonra görüşmedik. Olaydan sabah haberim oldu. Eşim saat 08.30 eve gelerek 'Avukatın dairesinde bir olay olmuş' dedi. Aykut ile ilişkimin duyulmasından korktuğum için polise herhangi bir bilgi vermedim" diye konuştu.

9 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Bayburt'un Aydıntepe İlçesi'nde dün kaybolduğu bildirilen 9 yaşındaki H.Ş.'nin cesedi bu sabah dere kenarında bulundu.

Küçük çocuğun tecavüz edildikten sonra başına taşla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 16 yaşındaki A.E. suçunu itiraf etti.

H.Ş.'nin akşam saatlerinde eve gelmemesi üzerine ailesi dün Aydıntepe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. Polisin dünkü arama çalışmaları sonuç vermedi. Ancak bu sabah telefonla ihbarda bulunan bir kişi, Ahmet Yesevi Mahallesi Ganis Deresi kenarında, çıplak bir çocuk cesedi bulunduğunu belirtti.

Olay yerine giden polis ekibi, H.Ş.'nin belden aşağısı çıplak cesedini dere kenarında buldu. İlk belirlemelere göre küçük çocuğun tecavüz edildikten sonra başına taşla vurularak öldürüldüğü anlaşıldı. Ceset, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

MOTOSİKLETLE GEZDİRMİŞ, TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRMÜŞ
Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatan polis, 16 yaşındaki A.E.'nin, H.Ş.'yi motosikletinin arkasında gezdirirken görüldüğünü belirledi. Bunun üzerine gözaltına alınan A.E., sorgulamada suçunu itiraf etti.

Psikolojik sorunları bulunduğu öne sürülen A.E., polisteki sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDI
Bayburt'un Aydıntepe İlçesi'nde 9 yaşındaki H.Ş.'yi, tecavüz ettikten sonra başına taşla vurarak öldürmek suçundan gözaltına alınan A.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bayburt Cezaevi'ne gönderildi.
 

11 YAŞINDAKİ KIZ TECAVÜZ SONUCU HAMİLE KALDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Şanlıurfa'nın, Akçakale ilçesi'nde akrabasının tecavüzüne uğrayan 11 yaşındaki F.B.'nin hamile kaldığı ortaya çıktı. Küçük kız, töre cinayetine kurban gidebileceği endişesiyle devlet korumasına alındı.

Olay; Akçakale İlçesinde meydana geldi. İlköğretim öğrencisi F.B.'ye adı açıklanmayan 26 yaşındaki akrabası 3 ay önce tecavüz etti. Hamile kalan F.B., oruçluyken midesi bulanıp kusmaya başlayınca Akçakale Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Buradan Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'ne sevk edilen F.B.'nin tecavüze uğradığı ve 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Kızlarının hamile olduğunu öğrenen aile büyük bir şok yaşarken, küçük kız başından geçen tecavüz olayını ailesine ve hastane polisine anlattı. Tecavüzü öğrenen aile fertleri, telefonla ulaştıkları yakınlarına tecavüzcünün bulunması için haber gönderdi.

F.B. ifadesi alındıktan sonra töre cinayetine kurban gidebileceği endişesiyle devlet korumasına alınarak yurda yerleştirildi.

Polis, F.B.'ye tecavüz ederek hamile bırakan akrabayı yakalamak için harekete geçti. 

ÖNCE EŞİNİ DÖVDÜ SONRA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kahramanmaraş'ta eşi Filiz Yalçın'la tartışıp döven 36 yaşındaki Ömer Yalçın, kendisine engel olmak isteyen kayınbiraderi 29 yaşındaki Selim Müştekin'i av tüfeğiyle vurup öldürdü.

Cinayet, Erkenet Mahallesi 17 sokak 46 numaralı evde dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Ömer Yalçın, eşi Filiz Yalçın'la henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında eşini dövmeye başlayan Ömer Yalçın'a, bir süre önce cezaevinden çıkıp, birlikte yaşamaya başladıkları kayınbiraderi Selim Müştekin engel olmak istedi. Yalçın'nın da kayınbiraderinin araya girmesi üzerine, evde bulan av tüfeğine sarıldı. Eşinin başına tüfeğin kabzasıyla vuran Yalçın, tüfeği Selim Müştekin'e doğrultup, ateşledi. Kanlar içinde kalan Selim Müştekin, olay yerinde öldü.

Cinayetten sonra Ömer Yalçın, suç aleti tüfekle kaçıp izini kaybettirdi. Yaralı Filiz Yalçın, Kahramanmaraş Devlet Hastanesine kaldırılıp tedaviye alındı. Eniştesi tarafından öldürülen Selim Müştekin'in cesedi, aynı hastanenin morguna götürüldü. Cinayeti soruşturan polis, Ömer Yalçın'ı yakalamaya çalışıyor. 

KAZA YAPAN ARACIN İÇİNDEN BÖYLE YALVARDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Konya'da bulunduğu otomobilin önce kaldırıma, ardından ağaca çarpması sonucu araçta sıkışan 18 yaşındaki Onur Işıkoğlu polise, "Ne olur beni kurtarın, bacaklarımı hissetmiyorum' diyerek yardım istedi.

Kaza, bugün saat 01.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Yaka Meram Caddesi'nde meydana geldi. Konya'ya tatile gelen Antalya Akdeniz Üniversitesi İşletme Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Oğuzcan Gedikoğlu yönetimindeki 06 BA 0066 plakalı otomobille, iddiaya göre birlikte gezdikleri arkadaşının otomobiline yetişmek istedi. Bu sırada kontrolden çıkan otomobil, önce kaldırıma sonra ağaça çarptı. Gedikoğlu, hafif yaralanırken, yanında bulunan arkadaşı Onur Işıkoğlu, araçta sıkıştı. Işıkoğlu, olay yerine gelen polislere 'Ne olur beni kurtarın, bacaklarımı hissetmiyorum' dedi.

Işıkoğlu, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren müdahalesi sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Işıkoğlu, ambulansla Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne, sürücü Gedikoğlu da, Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.