BIST 9.002
DOLAR 34,18
EURO 37,05
ALTIN 2.977,09
HABER /  GÜNCEL

Paşanın rakibi Avukat

Atatürkçü Düşünce Derneği'nde saflar belli oldu. Eruygur Paşa'nın karşısına Ertuğrul Kazancı çıkıyor.

Abone ol

27–28 Ocakta Ankara Üniversitesi –Tıp Fakültesi Morfoloji salonunda olağanüstü kongresini yapacak olan Atatürkçü Düşünce Derneğinde (ADD) Saflar belli oldu.

Şimdiki genel başkan Şener Eruygur paşanın karşısına daha önce iki dönem genel başkanlık yapan Av. Ertuğrul Kazancı genel başkan adayı olarak çıkacak. Kongrede 1050 delege oy kullanacak.

Eruygur paşaya karşı Ertuğrul Kazancı’yı aday göstereceklerini doğrulayan Genel Sayman Yardımcısı Ali Asker Koç, tüm delegelere çağrıda bulunarak kongreye katılmaları ve Atatürkçü düşünce adına başkan adayları Ertuğrul Kazancı’ya oy vermeleri çağrısında bulundu.

Eruygur paşaya karşı Genel başkan adayı olan Av. Ertuğrul Kazancı ise hedeflerinin Atatürkçü düşünceyi iktidara taşımak olacağını vurgulayarak, kongrenin Atatürk sevgisine yakışır şekilde geçeceğini belirtip, Hizmeti geçen herkese teşekkür etti.

Ertuğrul Kazancı’ nın listesinde şu isimler yer alıyor. ‘ Ali Asker Koç, Ceyhan Mumcu, Anıl Çeçen, Hüseyin Emre Altıışık, Cemal Yetkiner, İlker Taşyürek, Hasan Hüseyin Akbulut, İsmail Dinçer ve Melek Yılmaz.’

Eruygur’un listesinde ise Ali Ercan, Nur Serter, Ferit Bernay, Celal Akpınar, Mustafa Yurtman ve Mehmet Kaynak’ın yer alacağı öğrenildi.