BIST 8.876
DOLAR 34,28
EURO 37,47
ALTIN 2.914,49

Parti sonrası hayatta kalma rehberi

Parti sonrası hayatta kalma rehberi

Bol bol sıvı tüketin. alkol, dans etmek ve geç saatlere kadar uyanık kalmak -kısacası partilemek - vücudun ve cildin su kaybetmesine neden olur. önleminizi parti gecesinde alırsanız, sabaha çok daha iyi başlarsınız. yapmanız gereken çok basit; içtiğiniz her bardak alkollü içki için bir bardak su...

Parti sonrası hayatta kalma rehberi

Bol bol sıvı tüketin.

Alkol, dans etmek ve geç saatlere kadar uyanık kalmak -kısacası partilemek - vücudun ve cildin su kaybetmesine neden olur. Önleminizi parti gecesinde alırsanız, sabaha çok daha iyi başlarsınız. Yapmanız gereken çok basit; içtiğiniz her bardak alkollü içki için bir bardak su için. Bu aynı zamanda cildin kurumasını da önleyeceği için sabah aynaya baktığınızda çok daha iyi görünürsünüz.

Parti sonrası hayatta kalma rehberi

Makyajı abartmayın.
Yüzünüzdeki yorgunluk izlerini kapatmaya çalışırken daha da kötü görünebilirsiniz. Mat rujlar, pudralar ve fondötenler, zaten nemsiz kalmış cildin iyice kurumasına ve makyajın kötü görünmesine neden olurlar. Böyle zamanlarda sadece maskara ve renkli dudak nemlendiricisiyle yetinmeniz daha akıllıca olur.

Parti sonrası hayatta kalma rehberi

bardak sıcak suya koyun. Birkaç dakika bekledikten sonra için -dilerseniz şekerle tatlandırabilirsiniz. Kafein almayın. Kendinize gelmek için ihtiyacınız olan şeyin kahve olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Kahvenin diüretik etkisi, alkol yüzünden oluşan sıvı kaybını daha da artıracaktır. Bu da kendinizi iyice kötü hissetmeniz anlamına gelir.

Parti sonrası hayatta kalma rehberi

Kafein almayın.
Kendinize gelmek için ihtiyacınız olan şeyin kahve olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Kahvenin diüretik etkisi, alkol yüzünden oluşan sıvı kaybını daha da artıracaktır. Bu da kendinizi iyice kötü hissetmeniz anlamına gelir.