BIST 9.002
DOLAR 34,19
EURO 37,05
ALTIN 2.976,05
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Para toplamak yerine dağıttılar

Niyetleri Sanayispor yararına gece düzenlemekti. Ama ne hikmetse yardım toplamak yerine geceye katılanlara hediyeler dağıtıldı.

Abone ol

Tekirdağ süper amatör küme takımlarından Çorlu Sanayispor yararına gece düzenlendi. Ama ne hikmetse geceye katılan konuklara hediyeler dağıtıldı.

Tekirdağ Süper Amatör Küme`de yer alan ve bir önceki sezon 3. Lige terfi maçlarına katılma hakkı elde ederek dikkatleri üzerine çeken ancak geçtiğimiz yıl istediği sonuçları bir türlü elde edemeyince ligi 6. sırada tamamlayabilen Çorlu Sanayispor yararına gece düzenlendi.

Yeni Sanayi Sitesi Düğün Salonu'nda düzenlenen geceye, Kulüp Başkanı Muammer Sert ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Yemişçi, Çorlu Sanayi Sitesi Başkanı Zeki Dobrucalı ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Gecede konuşan Çorlu Sanayispor Kulübü Başkanı Muammer Sert, kötü bir sezon geçirdiklerini ancak önümüzdeki yıl şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını dile getirdi. Sert; "Önümüzdeki yıl şampiyonluğa koşacak bir takım yaratmak için çalışmalarımıza şimdiden başladık.
Hedefimizi şimdiden şampiyonluk olarak belirledik. Yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımızın da buna inancı tam. Gecemize katılarak bizlere destek veren kişi sayısı da bunun bir işareti" dedi.

Gecede yapılan çekilişle talihli konuklara çamaşır, bulaşık ve saç kurutma makineleri hediye edildi.