BIST 10.446
DOLAR 32,53
EURO 34,97
ALTIN 2.438,29
HABER /  GÜNCEL

Para karşılığı yatağa giren eş!

Böyle evli çift ne görüldü ne duyuldu.. Boşanma davası açan 82 yaşındaki kocanın gerekçesi şok etti.

Abone ol

Cinsel ilişki için kendisinden her seferinde 40 TL istediği gerekçesiyle karısı Amina P.’den ayrılmak için dava açan Süleyman P. “Bir keresinde 20 TL’ye razı ederek yatağa girebildim” dedi.

Gazete Habertürk'te bugün Cemal Doğan imzası ile yeralan habere göre, 5 yıllık karısının, yatağa girmek için her seferinde 40 TL istemesine dayanamayan koca mahkemeye başvurdu. 82 yaşındaki Süleyman P ile 56 yaşındaki eşi Amina P. duruşmaya avukatları olmadan geldiler.

"Mecburen para veriyordum"

Koca Süleyman P. evliliklerinin başlangıçta imam nikâhlı olduğunu, son 1.5 yılında ise resmi nikâh yaptığını belirterek, şunları söyledi:“Ancak kendisi, sürekli olarak kendi odasında yatmaya başladı. Yatağıma gelmek için benden para istiyordu. Her girişinde ben de mecburen para veriyordum.”

İlk eşinden 5 çocuğu bulunan Süleyman P.’nin bu sözleri, salonda büyük şaşkınlığa neden olurken, izleyenler gülmemek için kendilerini zor tuttu. Hâkim Mustafa Ateş, “Tam anlamak için soruyorum, nasıl yani, karınız cinsel birliktelik için para mı istiyor” diye sormak zorunda kaldı.

Eşi duruşmada güldü

Bu sırada hemen karşısında duran eşi Amina P.’nin gülmesine de iyice sinirlenen koca Süleyman P. ise “Evet hâkim bey. Son olarak iki kez 40’ar TL verdim. Hatta bir keresinde param yoktu, 20 TL’ye razı ederek yatağa girebildim” karşılığını verdi.