BIST 9.577
DOLAR 34,03
EURO 37,89
ALTIN 2.823,65
HABER /  GÜNCEL

Papaz büyüsüne tecavüz tedavisi

Kendini iyi hissetmeyen kadın çareyi üfürükçüde arayınca başına gelmeyen kalmadı. Hem üfürükçünün hem de arkadaşlarının tecavüzüne uğradı.

Abone ol

Yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle gittiği "üfürükçü" ile arkadaşlarının tecavüzüne uğradığı öne sürülen kadının şikayeti üzerine 4 zanlı tutukladı.

SENDE PAPAZ BÜYÜSÜ VAR DEYİP TECAVÜZ ETTİ

Alınan bilgiye göre, psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen 33 yaşındaki bir kadın, kendisini "İsmail Hoca" diye tanıtan 48 yaşındaki H.Ş’ye gitti. Bu kişinin, "Sende papaz büyüsü" var diyerek yere yatırdığı kadının üzerine bazı kitaplar koyduktan tecavüz ettiği, sonra evde bekleyen üç arkadaşını çağırdığı öne sürüldü.

Mamak Bahçeleriçi Mahallesi’nde yaşanan olayın ardından, kadının yakınları polise başvurarak bu "tecavüzle" suçladıkları bu kişilerin yakalanmasını istediler.

Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekipleri uzun süren incelemenin ardından "üfürükçü" H.Ş. ile Y.K. (24), F.T. (26) ve Y.K. (26) yakalandı. Polisteki sorgularının ardından "tecavüz" suçlamasıyla adliyeye gönderilen 4 zanlı tutuklandı.

RÜYALARINDA GÖRSELER İNANMAZLARDI

[PAGE]

TÜRK FİLMİ GİBİ MİRAS HİKAYESİ

Kocaeli'de 64 kişiye 1926 yılında ölen akrabalarından 2 milyon 100 bin lira miras kaldı. Çoğunun o akrabalarından haberi bile yoktu.

Büyükşehir Belediyesinin iştiraklerinden Kent Konut'un toplu konut için yaptığı kamulaştırma, 1926 yılında evlerinde çıkan yangında hayatını kaybeden Mehmet ve Zemine Öztaş çiftinin mirasçılarını ortaya çıkardı

MİRASTAN HABERLERİ BİLE YOKTU

110 dönümlük arazinin kamulaştırılma bedeli olan 2 milyon 100 bin TL, bazıları mirastan bile haberdar olmayan 64 akraba arasında, vekalet verdikleri firmanın sahibi Tuncer Rıfat Barın tarafından hisseleri oranınca paylaştırıldı.

Bazıları 6. kuşaktan olan varislerin eline, masraflar ve emlakçı komisyonu çıktıktan sonra 4 bin 303 TL ile 21 bin 543 TL arasında değişen miktarlarda nakit geçti.

1926'DA ÖLMÜŞLER

Tuncer Rıfat Barın, varislere para dağıtımı öncesi yaptığı açıklamada, Mehmet ve Zemine Öztaş çiftinin Medeni Kanunun kabulünün (17 Şubat 1926) hemen ardından İzmit'teki evlerinde çıkan yangında hayatlarını kaybettiğini, çiftten mirasçılarına İzmit merkeze bağlı Sekbanlı ve Sepetçi köyleri arasında 110 dönüm arazi kaldığını söyledi.

BİR MİRASÇI BAŞVURUNCA AÇIĞA ÇIKTI

Arazinin bugüne kadar Öztaş çiftinin bazı akrabalarınca kullanıldığını ifade eden Barın, varislerin bazılarının mirastan kısa süre önce kendilerinden vekalet isteyince haberdar olduğunu vurguladı.

Genellikle Osmanlı dönemine ait tapularının güncellenmesi işiyle tanındığını belirten Barın, Mehmet ve Zemine Öztaş çiftinin torununun çocuğu 61 yaşındaki Şaziye Akbaş'ın mirasın güncellenmesi için kendisine müracaat ettiğini anlattı.

6 KUŞAKTAN BİLE VARİS VAR

Bunun için İzmit, Gebze, Eskişehir, İstanbul ve Sakarya'da yaşayan bazıları 6. kuşaktan 64 varisi tespit ettiğini belirten Barın, şunları söyledi: ''Mirasçıların nüfus kayıtları ve soy ağacı çıkarıldı, ardından tüm varisler tespit edildi. Akbaş, akrabalarına ulaşarak bana vekalet vermelerini istedi. Vekaletleri aldıktan sonra ben de mirasları güncelleyerek kamulaştırma yapabilmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığına rıza verdim. Belediye encümeni rızalar doğrultusunda 17 Kasım 2009 tarih ve 9804 sayılı kamulaştırma kararı aldı. Tapu Müdürlüğü de devrini yapınca 32 parselden oluşan 110 dönümlük arazinin bedeli olan 2 milyon 100 bin TL Kent Konut tarafından banka hesabıma yatırıldı.''

BAZILARI MİRASTAN BİLE HABERDAR DEĞİLDİ

Öztaş çiftinin mirasından bazı varislerinin haberdar olmadığına dikkati çeken Barın, şunları kaydetti: ''Öztaş çiftinin 64 varisine mirasın güncellenmesi amacıyla vekalet almak için ulaştık. Bazı varisler miraslarından bu sayede haberdar oldu. Çiftin 6. kuşaktan mirasçıları Nagihan Yılmaz ile kardeşi Turgut Gökdemir bunlardan sadece ikisi. Onlar için yakın zamana kadar varlığından haberdar olmadıkları bu miras adeta milli piyangodan ikramiye çıkmış gibi oldu. Yaklaşık 2 yıl süren çalışmanın ardından mirasçılara paralarını dağıtıyoruz.'' Payına düşen miktarı fatura karşılığında alan Turgut Gökdemir de kısa süre öncesine kadar böyle bir mirasları olduğunu bilmediklerini dile getirerek, ''Büyük atamızdan kalan bu arazileri Tuncer Rıfat Barın sayesinde hem öğrendik, hem de kamulaştırma bedellerini sorunsuzca aldık. Bizim için büyük sürpriz oldu'' dedi.

Nagihan Yılmaz ise mirası öğrenince şaşırdıklarını, paylarına düşen parayı aldıkları için sevinçli olduklarını dile getirdi

EŞİYLE ARASI DÜZELSİN DİYE KENDİNİ VURDURDU ÖLDÜ

[PAGE]

EŞİYLE ARASI DÜZELSİN DİYE KENDİNİ VURDURDU ÖLDÜ

Kayseri’de 28 yaşındaki H.E.’yi tabanca ile vurarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan aynı yaştaki E.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. E.E.'nin ifadesinde, “H.E., ‘Beni silahla yaralayın ki hem borcumu ödemeyeyim hem de eşimle aram düzelsin’ dedi. Ben de yaralamak için ateş ettim” dediği öğrenildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 24 yaşındaki A.L.E. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Olay, geçen 23 Aralık'ta meydana geldi. Bir otomobilde bacağından tabancayla açılan ateş sonucu yaralanan H.E., kaldırıldığı hastanede kan kaybından yaşamını yitirdi. H.E.'nin otopsisinde kurşunun ana damarı kopardığı belirlendi. Olayın ardından çalışma başlatan polis, cinayetle ilgili E.E. ile A.L.E.'yi gözaltına aldı.


Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekiplerince sorgulanan E.E., ilk ifadesinde olayı şu şekilde anlattı:
“Üçümüz arkadaşız, bir iş bulursak da çalışırız. H.E.’nin bir kişiye 3 bin liraya varan borcu vardı. Ayrıca eşiyle de arası biraz bozuktu. Borcunu ödememek ve eşiyle arasının düzelmesini istiyordu. Olay günü bir otomobilde buluştuk. Bize, ‘Beni silahla yaralayın ki hem borcumu ödemeyeyim hem de eşimle aram düzelsin’ dedi. Teklifi kabul etmedik. Ancak, ısrar sonucu sol bacağının et kısmından yaralamaya karar verdik. Hafif şekilde yaralanacak, ardından da gelen ambulansla hastaneye kaldırılacaktı. Tabancayla ateş edip sol bacağından yaraladım. Ardından yaralı H.E.’yi sokağa sırtüstü yatırıp kaçtık.”


İfadesinin ardından adliyeye gönderilen E.E. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, A.L.E. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayda kullanılan ruhsatsız tabancaya da el konuldu.

BABA EVE ALMADI OĞLU ÖLDÜ

[PAGE]

BABAYA ACI TELEFON

Adana'da, içinde alkollü iki gencin bulunduğu otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp, kaldırımdaki ağacı devirdikten sonra elektrik direğine çarparak ikiye ayrıldı. Otomobilin paramparça olduğu kazada bir kişi ölürken, mucize eseri hafif yaralı kurtulan 25 yaşındaki Ferhat Aslan, ölen arkadaşının babasını telefonla arayıp, "Salim abi, sen bizi eve almadın, oğlun kazada öldü" diyerek ağladı.

Kaza, saat 03.00 sıralarında D-400 karayolunun Şakirpaşa Mahallesi geçişinde meydana geldi. 23 yaşındaki Erhan Emir, değişik suçlardan sabıkalı arkadaşı Ferhat Aslan ile birlikte, emanet aldıkları 01 AB 154 plakalı otomobille gezintiye çıktı. Alkol alan 2 arkadaş, Emir'in Şakirpaşa Mahallesi'ndeki evine gitti. İddiaya göre, Emir'in babası Salim Emir, gece yarısı geç saatte ve alkollü gelen gençleri eve almadı. Bunun üzerine iki arkadaş, otomobille tekrar ayrıldı. Erhan Emir'in kullandığı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp, kaldırımdaki turunç ağacını devirdikten sonra elektrik direğine çarparak ikiye bölündü.

Otomobilin paramparça olduğu kazada sürücü Erhan Emir olay yerinde hayatını kaybederken, yanındaki Ferhat Aslan ise mucize eseri hayatta kaldı. Feci kazadan hafif şekilde yaralanarak sağ kurtulmayı başaran Ferhat Aslan, çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavi altına alınan Aslan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Hırsızlık başta olmak üzere birçok suçtan emniyette 21 sabıkası bulunduğu öğrenilen Aslan, hastanede polis ekiplerinin telefonuyla yakınlarını arayıp, kaza haberini verdi. Kazada ölen arkadaşı Erhan'ın babası Salim Emir'i arayan Aslan, "Salim abi, ben Ferhat. Abi biz kaza yaptık. Sen bizi eve almadın, oğlun kazada öldü. Ben devlet hastanesindeyim. Eve alsaydın bu kaza olmayacaktı" dedi.

Kazayı gazetecilere de anlatan Aslan, "Erhan'la bir arkadaşımızdan emanet aldığımız otomobille gezintiye çıktık. Sonra Erhan'ın evine gittik. Ancak babası geç geldik diye bizi eve almadı. Erhan da, buna sinirlenince biraz hızlı sürdü. En son kaldırıma çıktığımızı hatırlıyorum. Otomobili görünce, kurtulduğuma şaşırdım" diye konuştu.

Kazayla ilgili soruşturma sürerken, hurdaya dönen otomobil ve kökünden sökülen ağaç, kaldırılıp, yol temizlendi. Kazada ölen Erhan Emir'in cenazesi ise yapılan incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu morguna konuldu.


SAPIKLIK İTİRAFLARI İĞRENDİRDİ

[PAGE]

SAPIKLIK İTİRAFLARI İĞRENDİRDİ

Denizli'nin Tavas İlçesi'ne bağlı Kızılcabölük Beldesi'nde, tecavüz edilip demir çubukla dövülürek öldürüldükten sonra çırılçıplak yol kenarına atılan Mahmut Ümmetoğlu'nun (30) katil zanlıları yakalandı. Gözaltına alınan katil zanlısı Serdar Çivi (31), Ümmetoğlu'nun kendisine zorla oral seks yaptırdığını, bunu gururuna yediremeyip demir çubukla vurduğunu anlattı.

Geçen pazar gecesi Kızılcabölük Beldesi Çakıroluk Mevkii'nde meydana gelen olayın ardından Mahmut Ümmetoğlu'nun çırılçıplak yol kenarına atılmış cesedi bulundu.

Jandarma olayla ilgili yaptığı soruşturmada öldürülen Ümmetoğlu'nun en son Mustafa Macit (30), Afet Eğnim (28), Veli Çivi (29) ve kardeşi Serdar Çivi (31) ile birlikte olduğunu tespit etti. İlk gün şüphelilerden Afet Eğnim yakalanırken, diğer 3'ü bulunamadı. Jandarma şüphelilere yardım ettikleri gerekçesiyle ilçede 9 kişiyi gözaltına aldı. Dün mahkemeye sevk edilen 9 kişiden şüpheliler Veli ve Serdar Çivi'nin babası Ramazan Çivi, `yardım ve yataklık ettiği' iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer şüphelileri yakalamak için operasyonu genişleten jandarma, Veli Çivi ile birlikte Mustafa Macit'i de yakaladı. Serdar Çivi ise Denizli Adliyesi'ne teslim oldu.

`ZORLA ORAL SEKS YAPTIRDI'

Cinayet Bürosu ekipleri tarafından adliye polisinden alınan Serdar Çivi Tavas jandarma ekiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan Çivi verdiği ilk ifadesinde çadırda alkol ve esrar aldıklarını, Mahmut Ümmetoğlu'nun kendisine zorla oral seks yaptırdığını anlattı. Çadırdan ayrıldıktan sonra olayı gururuna yediremeyip geri döndüğünü aktaran Serdar Çivi, Ümmetoğlu ile Afet Eğnim'i çıplak halde gördüğünü söyledi. S.Ç. daha sonra Ümmetoğlu'na demir çubukla saldırıp vurdmaya başladığını anlattı.

Gözaltına alınan Serdar Çivi ve ağabeyi Veli Çivi ile ile Mustafa Macit adliyeye sevk edildi

14 YAŞINDA 5 AYLIK HAMİLE AMA BAKİRE

[PAGE]

ANNE İLİŞKİYE GİRDİ KIZI HAMİLE KALDI

Aydın'da karnı ağrıdığı ve büyüdüğü için doktora götürülen 14 yaşındaki kız, bakire olmasına rağmen 5 aylık hamile çıktı.

Aydın'da 14 yaşındaki E.T. birkaç gün önce annesine karnın şişmeye başladığını ve sürekli ağrıdığını söyledi. Bunun üzerine E.T'yi Aydın'daki özel bir hastaneye götüren ailesi 14 yaşındaki kızlarının 5 aylık hamile olduğunu öğrendi. Bu arada E. T.'nin bakire olduğu da ortaya çıktı. Aile büyük bir şok yaşarken, doktor durumu hastane yönetimine, hastane yönetimi de jandarmaya bildirdi. Jandarma tarafından ifadesi alınan E.T'nin babası S.T, "Kızımın hamile kaldığı söylenen tarihlerde eşimle ilişkiye girmiştik. İlişki sonrasında da spermleri sildiğim bezi banyoya atmıştık. Kızım o bezi vajinasına sürmüş olabilir. Başka bir erkekle ilişkiye girmesine ihtimal vermiyoruz" dedi.

Bu arada bu arada bakire olmasına rağmen beş aylık hamile çıkan E.T psikolog kontrolüne alındı. E.T'nin psikoloji tedavisinden sonra Aydın Cumhuriyet Savcılığında ifade vereceği bildirildi.

SEVGİLİSİNİN YANINDA TECAVÜZE
UĞRADI

[PAGE]

SEVGİLİSİNİN YANINDA TECAVÜZE
UĞRADI

Genç kadın sevgilisinin de bulunduğu odada tecavüze uğradığı gerekçesiyle dava açtı.

İngiltere'de 24 yaşındaki genç bir kadın bir parti sonrası yatak odasında tecavüze uğradığını iddia etti. Tecavüz kurbanı kadın gecenin ilerleyen saatlerinde erkek arkadaşıyla birlikte yatak odasına gittiğini ve 30 dakika kadar seviştiğini söyledi. Ancak sabaha doğru, erkek arkadaşı yanında sızmış bir şekilde uyurken Darryl Gibbons'un tecavüzüne uğradığı gerekçesiyle dava açtı.   

Genç kadın, "Oda karanlıktı ve üzerimdeki kişinin sevgilim olduğunu düşündüm ancak elimi sağ tarafa attığımda sevgilimin yanımda olduğunu fark ettim. Erkek arkadaşım yanımda uyurken ben tecavüze uğradım" dedi.

Bağırdığında Gibbons'ın başka bir odaya kaçtığını ifade eden genç kadın, erkek arkadaşının gürültüyle uyandığını söyledi.    

Tecavüzle suçlanan Gibbons önce iddiaları reddetti, daha sonra ise genç kadınla ilişkiye girdiğini itiraf etti.

BEYAZ HOCA PORNO FİLMİ
NEDEN İZLEDİĞİNİ ANLATTI...

[PAGE]

BEYAZ HOCA PORNO FİLMİ
NEDEN İZLEDİĞİNİ ANLATTI...

Prof. Zekeriya Beyaz, Teke Tek'te çok konuşulan bir konuya açıklık getirdi. Teke Tek'te söz Zekeriya Hoca'nın otel odasında izlediği porno filme geldi. Zekeriya Beyaz, Ankara'da bilimsel bir toplantıya davet edildiği için o otelde kaldığını anlattıktan sonra şöyle devam etti: 

"Akşam geç saatte otel odasına vardım. TV'yi zor açtım. Açıldı, ama orada anormal bir görüntü. Karıştırdım, karıştırınca tamamen açıldı. Biraz baktım, çok çirkin. Devam ettim. Memleketin ne durumda olduğunu öğrenmem lazım. 10-15 dakika seyrettim, iğrendim kapattım. Sonra bir daha açtım, gene kapattım. Otelden ayrılırken ekstra masraf ödedim bunun için. Parayı ödedim, kapıda da gazetecilere hemen anlattım..."