BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Papa'nın kitaplarına ilgi arttı

Papa II. Jean Paul'ün hayatını kaybetmesiyle birlikte yazdığı kitaplara ilgi daha da arttı. Papa'nın ölümünün ardından kitap satışlarında büyük artış yaşandı.

Abone ol

Papa 2. Jean Paul'ün öldüğü cumartesi gününden bu yana, piyasada bulunan kitaplarının satışında büyük artış olduğu bildirildi.
      İnternetten kitap satışı yapan amazon.com ve Barnes & Noble.com sitelerinde yeniden ilk 20'ye giren Papa Jean Paul'ün kitaplarının satışında önemli artış olduğu, yayınevleri ve kitapevlerinin, bekledikleri bu artış için, Papa'nın uzun süren hastalığı döneminde gerekli hazırlıkları yaptıkları belirtildi.
      Piyasada Papa Jean Paul tarafından yazılmış 5 kitap bulunuyor:
     

  • The Way to Christ - Hz. İsa'nın Yolu
    • Memory and Identity - Hatıra ve Kimlik
    • Pope John Paul: In My Own Words - Papa John Paul: Kendi Sözlerimde
    • Rise, Let Us Be On Our Way - Kalk, Yolumuza Koyulalım
    • Crossing the Threshold of Hope - Umudun Eşiğini Geçmek
      Bu arada, Papa'nın kendi yazdığı kitapların yanı sıra Papa hakkında başka yazarlar tarafından kaleme alınan bazı yeni kitapların kısa sürede piyasaya çıkmasının beklendiği kaydedildi.
            Bu kitaplar arasında, Greg Tobin'in ''Holy Father - Kutsal Peder'' isimli kitabı ve Chicago Tribune gazetesi yazarlarının kaleme aldığı ''A Global Pilgrim: The Journey of John Paul - Küresel Hac: John Paul'un Yolculuğu'' ve ''John Paul II'' de yer alıyor.
            Papa'nın kitaplarına ilginin yeniden artmasının, ünlü film yıldızı Jane Fonda'nın yarın ABD'de piyasaya çıkacak, ''My Life So Far'' isimli kitabının tanıtım ve satışını olumsuz etkileyeceği ifade ediliyor.