BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Pamukoğlu:Bizim hedefimiz meclistir

Osman Pamukoğlu partisinin İskenderun ilçe teşkilatı açılışına katıldı. Yaptığı konuşmada partisinin yerel seçimlerde hiç bir adayı desteklemeyeceğini söyledi.

Abone ol

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, partilerinin hızla yayılması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Pamukoğlu, partisinin Hatay'ın İskenderun ilçe teşkilatı binasının açılışında, 4 Eylülde kurulduklarını ve kısa süre içinde 50'ye yakın il ve 250 ilçede örgütlendiklerini belirtti.

Yerel seçimlere girmediklerini ve hiç bir adayı da desteklememe kararı aldıklarını belirten Pamukoğlu, . ''Bizim hedefimiz meclistir. Biz 2009 yılında olası bir erken seçimi göz önüne alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz partimizin örümcek ağı gibi hızla yayılması için çalışmalar yapıyoruz'' dedi.

Osman Pamukoğlu, Türkiye genelinde kararsızların oranının yüzde 43'e ulaştığını, bunun halkın mevcut partilerden şikayetçi olduğunu gösterdiğini savunarak, ''29 Mart yerel seçimlerinden sonra meydanlardayız. Artık partimizin var olduğunu herkese göstereceğiz'' dedi.