BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Palandöken'de başkandan denetlemede

Palandöken Belediye Başkan Orhan Bulutlar, ilçedeki cadde ve sokakları gezerek çalışmaları yerinde inceliyor.

Abone ol

Haftanın belli günlerinde sabahları bir mahallede inceleme ve takip amaçlı yürüyüşler gerçekleştiren Başkan Bulutlar, sabahın erken saatlerinde işlerine giden Palandökenlilerle ayaküstü sohbet edip, talep ve düşüncelerini dinliyor. Yaklaşık 4 ila 5 kilometre süren yürüyüşe, zaman zaman halkta eşlik ediyor.

Belediyelerin insanın doğumundan ölümüne kadar hizmet eden kurumlar olduğunu hatırlatan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ”Bizi bu göreve layık gören Palandöken halkına hizmetlerimiz gece gündüz devam edecektir. Buraya oturmaya değil hizmete geldik. Yaklaşık 15 aydır, belediye ekiplerimiz ile çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Halk bu çalışmalarımızı mutlaka görecektir.

Bundan şüphemiz yok. 2010 yılı bizim için çalışma yılı olacağını söylemiştik ve bu sözümüzü halk için tutmak adına planımızı ve programımızı hayata geçirmek adına mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sorumluluk alanlarımız da çok ciddi bir çalışama başlattık. Gerçek anlamda yaşanabilir bir Palandöken için çalışmalarımızı yıl boyunca devam edecek. Süreç içerisin de bazı eksiklerimiz elbette olacaktır.

Kimse kusursuz değildir. Bizlerin de eksizi ve kusurları olacaktır bu eksiklerimizi ve kusurlarımızı telafi etmek adına halkımızın görüş ve düşüncesi bizleri için çok önemli. Görüş ve önerileri olan ilçe halkımızı her zaman belediyemize bekliyoruz.” diye konuştu.