BIST 10.487
DOLAR 32,86
EURO 35,12
ALTIN 2.428,39
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Palandöken'de asfalt çalışmaları sürüyor

Palandöken Belediyesi, 2. Marketler semtinde bordür ve karo çalışmasını tamamlayarak asfalt çalışmasına start verdi.

Abone ol

Bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Her mahalleye eşit şekilde hizmet götürmeye çalışıyoruz.

Çok geniş bir alana sahibiz. Elimizdeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek hizmet etmeye çalışıyoruz. Çalışmalarımızı planlı bir biçimde yürütüyoruz. Vatandaşa her türlü belediye hizmetlerini sunmanın gayret ve çabası içerisindeyiz. Amacımız belediye hizmetlerini vatandaşın ayağına götürmektir. Bugün 2. Marketleri de çok ciddi bir çalışma yapılıyor, bin metrekare karo, 850 metre bordür çalışmasını bitirdik.

Bu çalışma sonrası bölgemiz de asfalt döküm çalışması başlattık. Yaklaşık 2 bin 500 ton asfalt dökümü gerçekleşti. Çalışmalarımız sadece 2. Marketlerle sınırlı değil marketlerin karşı tarafında da çalışma başlattık. Çalışmalarımız Doğal gaz, ESKİ, TEDAŞ gibi yer altı çalışması biten bölgelerimiz de ve acil yapılması gereken noktalar da plan ve program dâhilin de devam edecek.

Ayrıca 1. Marketler için de bir çalışmamız olacak fakat 1. Marketler için bir proje hazırlattık. Mülkiyet sahiplerinin beğenisine sunduk şayet projeye mülkiyet sahipleri olumlu bakar ise AVM ‘ye alternatif bir yer olacaktır. Bu proje bölgeye bir örnek teşkil edecek. Bölgeni değeri bir ise üç olacak.” diye konuştu.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Orhan Bulutlara Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin, Fen İşleri Müdürü Feridun Özkan ve Birim Şefi Fikret Özserdar eşlik etti.