BIST 10.343
DOLAR 32,67
EURO 35,12
ALTIN 2.446,38
HABER /  GÜNCEL

Özsüttten ayın tatlısı

Özsüt’ün büyük ilgi gören “Ayın Tatlısı” kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Tatlı özel bir fiyatla sunuluyor.

Abone ol

Şubat ayının tatlısı, İtalyan tatlılarını sevenleri bir hayli sevindireceğe benziyor. Karamelli, çikolatalı ve vişneli olmak üzere 3 farklı çeşide sahip olan Panna Cotta, Şubat ayı boyunca tüm Özsüt’lerde yalnızca 4 YTL’den satışa sunuluyor.

Özsüt’ün büyük ilgi gören “Ayın Tatlısı” kampanyası Şubat ayında da devam ediyor. “Ayın Tatlısı” olarak seçilen benzersiz Özsüt lezzeti, tam bir ay boyunca çok özel bir fiyatla satışa sunuluyor. Geleneksel tatlıcılığın sırlarını modern pastacılık anlayışıyla bütünleştiren Özsüt, bu kez “Ayın Tatlısı” olarak Panna Cotta’yı seçti. İtalyan mutfağının en sevilen tatlılarından biri olan Panna Cotta, birbirinden lezzetli 3 farklı alternatif halinde sunuluyor. “Panna Cotta Çikolata”, panna cotta kreması ve çikolata soslu özel bir bölümden oluşurken, “Panna Cotta Vişne”deki panna cotta kreması ve vişnenin muhteşem uyumu tatlıseverleri cezbediyor. “Panna Cotta Karamel” ise “krem karamel”in tahtına adeta göz dikiyor. Tüm Panna Cotta’lar, yalnızca Şubat ayına özel bir fiyatla 4 YTL’den satışa sunuluyor.

Ülkemizin en sevilen tatlılarını üreten Özsüt, 1938’den bu yana tatlı meraklılarına en güzel lezzetleri sunuyor. Özsüt, ülkemizde hiçbir tatlı zincirinde bulunmayan çeşitlilik ve farklılıkta bir ürün yelpazesine sahip bulunuyor. Pastadan sütlü tatlılara, dondurmadan keklere kadar pek çok farklı lezzeti yepyeni bir konsept anlayışıyla sunan Özsüt, üretimini en sağlıklı koşullarda, yüksek hijyen standartlarında gerçekleştiriyor. Tüm malzemeleri özenle seçilen Özsüt lezzetleri aynı zamanda hafifliğiyle de dikkat çekiyor. Özsüt lezzetleriyle tanışmak için bulunduğunuz yere en yakın Özsüt şubesini www.ozsut.com.tr web adresinden öğrenebilirsiniz.