Artık hastalıkların tedavisinde ozon yöntemi kullanılıyor. Hangi hastalıkta ozon yöntemi sonuç veriyor.
Abone olOzon , üç oksijen atomundan oluşan doğal bir gazdır. Yüksek enerjiye sahip güneş ışınlarının normal oksijen moleküllerine (O2) çarpmasıyla ortaya çıkan ( O) atomlarının diğer O2 molekülleriyle birleşmesi sonucunda meydana gelir.
Ozon gazı, oda sıcaklığında renksiz, kendine özgü kokusu olan bir gazdır. Yıldırım ve şimşek olayların görüldüğü doğa olaylarından sonra, oksijen gazının atmosferde güneş ışınlarıyla tepkimeye girmesi sonucu ozon gazı oluşur.Bu tür havalarda duyulan koku aslında ozonun kokusudur.
OZON HANGİ HASTALIKLARDA ETKİLİ
* Dolaşım bozuklukları ve damar tıkanıklarında,Yara ve yanık tedavilerinde,Bağırsak hastalıklarında,(ülseratif kolit,crohn)
* Alzheimer, Parkinson, Demans gibi nörolojik hastalıklarda,Ağrılı kas hastalıklarında,( kas tutulması ve travmalarda, bel ve boyun fıtıklarında ), Cilt ve saç hastalıklarında, Detoks ve antiaging uygulamalarında, Kanserde tedaviye destek amacıyla, Zeka ve hafızanın güçlendirilmesinde, Bağışıklık sisteminin düzenlenmesinde ve Kronik yorgunluk sendromu ve stres tedavisinde kullanılır.
Ozon Hangi Yöntemlerle Uygulanır?
Majör Tedavi Uygulaması;
Hastadan alınan bir miktar kanın ( 50 ml/ 100 ml), ozonlanarak tekrar damara verilmesidir.Minör Tedavi Uygulaması;
Hastadan alınan kanın ( 3 ml-5 ml) ozonlanarak kas içine yapılması işlemidir.Kas İçine Ozon EnjeksiyonuRektal Ozon UygulamasıEklem İçi Ozon UygulamasıTorbalama Yöntemi ile Ozon UygulamasıDeri Altı Ozon Terapi Uygulaması