BIST 10.682
DOLAR 32,55
EURO 35,12
ALTIN 2.466,71
HABER /  GÜNCEL

Öz oğluna bunu yaptı!

Bir baba oğluna bunu yapar mı? İşte bu adam yapıyor.

Abone ol

Ankara'nın Çubuk İlçesi'nde, polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan zanlılardan 30 yaşındaki F.İ.'nin, lise öğrencisi oğlu M.D.İ.'yi kurye olarak kullandığı ortaya çıktı.

Çubuk Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, uzun süredir takibe aldığı uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. F.İ.'nin Çubuk Yavuz Selim Mahallesi'ndeki evini bir uyuşturucu karargahı gibi kulandığını belirleyen polis, beyaz bir Renault marka otomobil içinde esrar alışverişi yapan F.İ. ve lise öğrencisi olduğu anlaşılan oğlu 17 yaşındaki M.D.İ.'yi gözaltına aldı.

Ekipler, baba- oğulun sorgusunun ardından, F.İ. ile bağlantısı olduğunu belirledi. 10 kişiden Ö.A. (30), S.T. (32), F.Ü. (23), E.F.E.'yi de yakaladı. Polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 6 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Çubuk'ta büyk yankı uyandıran olayın duyulmasından sonra liseli oğlu M.D.İ.'yi uyuşturucu kuryesi olarak kullanıp geleceğini kararttığı gerekçesiyle babası F.İ.'ye tepki gösterdi.