BIST 9.774
DOLAR 34,06
EURO 37,85
ALTIN 2.801,82
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Oyuncu Tayfası 5. yaşını kutladı

Bahçelievler Belediyesi bünyesinde 2005 yılında kurulan ve ilçedeki öğrenci ve gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarmayı amaçlayan Oyuncu Tayfası 5. yaşını kutladı.

Abone ol

5 yılda sahnelediği oyunlarla sanat severlerden tam not alan Oyuncu Tayfası Tiyatro Grubu, gösterdiği performansla da göz doldurdu.

Kurulduğu günden bugüne kadar, 10’u çocuk oyunu olmak üzere toplam 21 oyun sahneleyen Oyuncu Tayfası, ilçeye yüzlerce tiyatro sevdalısı da kazandırarak bu anlamda da büyük bir görev üstlendi. Bahçelievlerlilere tiyatroyu sevdiren Oyuncu Tayfası’nın Yeni Sahne’de gerçekleştirilen 5. Yıl etkinliğine katılan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, tiyatronun çok farklı bir sanat dalı olduğuna dikkat çekti.

Develioğlu “5 yıl boyunca mükemmeli yakalayan arkadaşlarımız halkımıza çok güzel oyunlar sergilediler” dedi. Yeni Kültür Merkezleri inşaatlarının da yakında tamamlanacağını hatırlatan Başkan Develioğlu “Bu salonu yaparken çok amaçlı tasarladık. Tiyatro çok önemliydi bizim için. Canlı olarak gösterimi yapılan bu sanat dalının fiziki mekanının da çok iyi olması gerekiyordu. Salonumuzu, tiyatro duayenlerimizin de görüşlerini alarak tasarladık” şeklinde konuştu.

Oyuncu Tayfası Sanat Yönetmeni Kerem Yılmaz, tiyatroya desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Osman Develioğlu’na bir teşekkür plaketi verdi. Yılmaz ve Develioğlu, tiyatrocular ile birlikte sahneye getirilen 5. Yıl pastasını birlikte kestiler.