BIST 10.682
DOLAR 32,55
EURO 35,12
ALTIN 2.466,71
HABER /  GÜNCEL

Öyle bir lakap taktı ki...

DTP lideri Türk, Baykal için öyle sözler söyledi ki kavgada edilmez. Bakın onun nasıl tanıplayıp, nasıl bir lakap taktı...

Abone ol

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Genel Başkanı Ahmet Türk Baykal için öyle sözler söyledi ki kavga çıkartır. Türk "Baykal bu ülkede Başbakan olmasın. 'Erkek güzeli' olarak kalsın" dedi.  

Ahmet Türk, DTP tarafından Van'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, CHP'nin demokrasi ile ilgili bir çalışmasının olmadığını öne sürerek, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın ''sosyal demokrasiyi ırkçı bir noktaya taşıdığı için rekorlar kitabına geçmesi gerektiğini'' iddia etti.

BAŞBAKAN OLMA ERKEK GÜZELİ OLARAK KAL

CHP Genel Başkanı Baykal'ın kendilerini pek ilgilendirmediğini ifade eden Türk, ''Baykal, sabahları süsünü yapsın, öğlen saatlerinde güzellik uykusuna yatsın, ama bu ülkede Başbakan olmasın. Sadece 'erkek güzeli' olarak kalsın'' diye konuştu.

SANA SESLENİYORUM BAŞBAKAN

Türk, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı da eleştirerek, sözlerine şöyle devam etti:

''Sana sesleniyorum Başbakan; Gel barış adamı ol, gel bu ülkenin barışını birlikte sağlayayım. Sevgiyle, kardeşlikle insanları karşılayacak duruşu sergileyelim. 29 Mart'ta önemli bir seçim var. Bu seçimde Avrupa'ya gidiyoruz, herkesin gözü bizde. Irak'a gidiyoruz herkesin gözü bizde.''

Türk, konuşmasında DTP'nin Van Belediye Başkan adayı Bekir Kaya'ya da destek istedi.