BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

"Oy için yalan söylemeyeceğim"

YTP Aliağa Belediye Başkan Adayı Turgut Oğuz, "Oy için yalan söylemeyeceğim" diye konuştu.

Abone ol

Dün akşam basın mensuplarıyla bir araya gelen Yeni Türkiye Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Turgut Oğuz, "Oy için yalan söylemeyeceğim, yapamayacağım işin sözünü vermeyeceğim" dedi.
Önce CHP'den belediye başkan aday adayı olan ancak genel merkez tarafından bir başka aday tercih edilince son dakikada Yeni Türkiye Partisi'ne geçen Ömer Turgut Oğuz, "Halk kulağının üstüne yatmış bekliyor. Sandıktan büyük bir sürpriz çıkabilir" dedi.
Oğuz, siyasette sağ- sol ayrımının kalmadığını savunarak, "Artık siyaset ve Türkiye çok değişti. Sağ sol siye bir şey kalmadı. Aliağa'da sağdan da oy alacağımı ümit ediyorum" dedi.

ALİAĞA'NIN ÖNCELİKLİ SORUNLARI

"Halkı ilgilendiren önemli konularda mutlaka halkın görüşü alınmalı" diye konuşan Oğuz, ilçenin öncelikli ihtiyaçlarını sıraladı. "Aliağa'da arıtma sistemini mutlaka tamamlamak lazım. Aksi halde 3 yıl sonra körfez batacak, burada oturamayacağız. Her şeyi bir kenara bırakıp 8 milyon dolar olduğu söylenen ama 4 milyon dolar olduğunu sandığım bu proje tamamlanmalı. Ayrıca Jeotermal enerjiden faydalanmak gerek. Bu büyük bir nimet. Son olarak da Aliağa'nın en büyük sorunu işsizlik. Bunu da yatırımcılarla işbirliği içinde çözeceğiz. Bizde bu güç var" dedi.

"HİÇ YALAN SÖYLEMEYECEĞİM"

YTP Belediye Başkan adayı Turgut Oğuz, şeffaf ve temiz bir belediye sözü vererek, "Geçmişe dönük tüm hesapları incelemeye alacağız. Ayrıca tasarruflu ve şeffaf, demokratik bir belediye yapısı kuracağız. Oy için hiç yalan söylemeyeceğiz, yapamayacağımız için sözünü vermeyeceğiz" dedi.

TOPLU KONUT POLİTİKALARINI BELEDİYE BELİRLEYECEK

Altyapı çalışmaları süren Aliağa Organize Sanayi Bölgesi'nin tamamlandığında bölgede büyük değişiklikler olacağına işaret eden İşadamı Turgut Oğuz, "Bu konuda biran önce önlemlerimizi almalı ve toplu konut politikalarımızı netleştirmemiz lazım. Konut alanlarını belirleyerek muhtemel değişikliğe hazırlıklı olmalıyız. Biz, planlı kalkınan bir Aliağa yaratacağız" dedi.