BIST 9.976
DOLAR 34,07
EURO 38,08
ALTIN 2.833,68
HABER /  GÜNCEL

Otomax otomobil kazandırdı

Talihli tören ile 2004 model Hyundai Elantra 1.6 GLS marka otomobilin anahtarını teslim aldı.

Abone ol

Türkiye’nin çok kanallı ve markalı 2. el otomobil satış platformu Otomax’ın, Hyundai ile düzenlediği çekiliş kampanyasını Denizli’den Osman Kırkbunar kazandı. Talihli, 5 Mart 2004 Cuma günü düzenlenen tören ile 2004 model Hyundai Elantra 1.6 GLS marka otomobilin anahtarını teslim aldı.

Tören sırasında kısa bir konuşma yapan Otomax Pazarlama Müdürü Hüsamettin Yalçın şunları söyledi:

“Hyundai ile birlikte gerçekleştirdiğimiz kampanyamıza rekor düzeyde bir katılım oldu. İlgi gösteren herkese teşekkür ederiz. Benzer çalışmaları önümüzdeki dönemde de sürdürecek ve yeni kampanyalar ile Otomax’ı takip edenlere kazandırmaya devam edeceğiz.”

Otomax.com Hakkında

2001 yılında faaliyete geçen ve bir Borusan kuruluşu olan Otomax.com, hem otomobil almak isteyenlerle satıcıları ve bayileri bir araya getiren yeni bir satış platformu, hem de oto alım satımına ilişkin tüm bilgileri tek noktada toplayan zengin bir bilgi kaynağı. Türkiye’nin ilk otomobil referans sistemi olma özelliğine de sahip Otomax.com’da ziyaretçiler, üye satıcılarla yeni ve ikinci el otomobillere ulaşabiliyor, istedikleri özelliklere göre otomobil araştırabiliyor, araçları donanım, teknik özellikler ve fiyatlar bakımından karşılaştırarak, en doğru seçimi yapabiliyor. 2002 yılının Nisan ayında yayınlanmaya başlayan Otomax.com dergisi ise bu avantajları fiziksel ortama taşıyor. Otomax ile ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.otomax.com İnternet adresinden ulaşılabiliyor.