BIST 9.900
DOLAR 34,12
EURO 38,10
ALTIN 2.870,35

Öteki dünyayı böyle anlattılar

Öteki dünyayı böyle anlattılar

Onlar öteki dünyanın tanıkları.. ve bakın onlar yaşadıkları anları nasıl anlatıyorlar

Öteki dünyayı böyle anlattılar

Onlar öteki dünyanın tanıkları.. Ve bakın onlar yaşadıkları anları nasıl anlatıyorlar

Öteki dünyayı böyle anlattılar

Halil Karaca

Denizlili 22 yaşındaki Halil Karaca ölümü teğet geçenlerden. Ameliyatta kalbi beş kez durup çalışmış, ölüp ölüp dirilmiş. Şunları anlatıyor:
“Çölde yürüyormuş gibi hissettim. Uçsuz bucaksız bembeyaz bir yerdi. Çöle kar yağmış gibiydi. Bir şey görmek bir ses duymak istedim. Yoktu.”

Öteki dünyayı böyle anlattılar

Tiffany Snow


Şimşek çarpması sonucu öldüğü düşünülen kadın koma sonrası yeni hayatındaki görevlerinin farkına vardı. İnsanları iyileştirmek ve onları Tanrı'ya inandırmakla görevlendirilmişti. Yazın ortasında Kaliforniya'da rüzgar esmeye başladı. Yaylada atları kontrol etmeye çıktığı sırada şimşek çaktı. Kadın dünyanın karardığını sonrasına dair birşey hatırlamadığını anlattı. Birden kendini havada asılı, evreni izlerken buldu.

Öteki dünyayı böyle anlattılar

Tiffany Snow yaşadığı tecrübenin küçük bir kısmını anlattı "Etrafımda rengarenk yıldızlar vardı, birden başım döndü önümü göremiyordum. Suyun üzerinde yüzen biri vardı, bana korkmamamı söyledi. Etrafımız sarımsı bir ışıkla çevriliydi, birbirimize yaklaştıkça içimde kabaran sevgiyi hissettim. Sımsıcak ve çok rahatlatan bir duyguydu, ailesi tarafından kucaklanan bir bebek gibiydim. O ışıktan hala uzaktaydım, ama biliyordum o Tanrıydı, burası da cennet olmalıydı." Tanrının onunla konustuğunu iddia eden kadın, hayata geri döndüğünde misyonunun farkına varmıştı,yapması gerekenler ona öğretilmişti.