BIST 10.682
DOLAR 32,54
EURO 35,11
ALTIN 2.466,87
HABER /  GÜNCEL

ÖSS'nin de marketi kuruldu!

Bizler bu çalışmayı düşünürken günlerce etütler yaptık, beyin fırtınaları oluşturduk. Türkiye gerçeğinden hareket etmek suretiyle bir proje ortaya çıkardık.

Abone ol

ÖSS, LGS, YDS, YÖS, KPSS, DGS, LES başta olmak üzere tüm sınavların hazırlık yayınlarını bünyesinde barındıran, yayınevi-dershane-öğrenci üçlüsünü bir araya getiren Türkiye'nin her yerindeki bu üçlüye aynı uzaklıkta olan OSSMARKET.COM bir anlamda fırsat eşitliği oluşturma gayreti içerisindedir.. İnternet erişim imkanı olan her öğrenciye bir klavye kadar yakın olmayı arzuladık.

Belirli kademelerle hizmet alanlarımızı yoğunlaştırıp aynı zamanda kalite anlayışımızdan da ödün vermeden yolumuza devam etmek istiyoruz.

Türkiye için bir ilki başarmış olmanın da mutluluğunu yaşıyoruz.

Sınav hazırlık yayınlarında adeta yok-yok tur mantığını sitemizde hakim kılmak arzusundayız; bu alanlarda çalışma yürüten bütün yayınevleri ve kurumların, dershanelerin eğitim materyallerini bilgisayarınız kadar yakınınıza getiriyoruz.

Artık Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerde ki hazırlık öğrencilerinin ulaşabildiği kaynak kitap test ve denemelere bu siteye ulaşan, Karslı, Siirtli, Bingöllü bir öğrencininde ulaşması mümkün.

Amaç fırsat eşitliğine dayalı hızlı, kaliteli ve güven duyulan bir hizmet üretmek ve bunu sağlıklı kanallardan bu ülkenin geleceğinde ben de varım diyen gençlere, öğrencilere sunmaktır.

                                www.ossmarket.com