BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Örgütün bildirisini yazan 3 isim

Ergenekon davasına damga vuran Tuncay Güney yine konuştu. Güney, örgütün manifestosunu kimin yazdığını da açıkladı.

Abone ol

Ergenekon davasına damga vuran Tuncay Güney, yine PKK ve Ergenekon bağlantısı üzerine konuştu ve konu hakkındaki spekülasyonları sürdürdü. PKK karşıtı bir Kürt sitesine konuşan Güney, İmralı’da tutuklu bulunan terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın Ergenekon’a çalıştığını iddia etti ve ekledi: Görevine İmralı’dan devam ediyor. Güney Ergenekon''un manifestosunu yazan 3 ismi de açıkladı: Ferit İlsever, Doğu Perinçek ve Adnan Fırat

APO KONUŞURSA BEN DE KONUŞURUM

Bildiklerini açıklasın ama manipüle etmesin ve kendini savunsun. Suçsuz ise Türk ve Kürt toplumuna karşı açıklamalarda bulunsun. Ama bilgileri karartmadan. Apo daha fazla konuşursa ben de konuşurum. Apo’ya tavsiyem konuşmasın!.. Devem ederse ben de dosyaları açarım. Örneğin,Yaşar Büyükanıt’ı vur emrini kim verdi? Bunu açıklasın!..

PKK'NIN AYDINLIK'A VEFA BORCU VAR

Türkiye içinde veya yurt dışında Kürt gerçeğini basın ve yayın yoluyla yıllar önce servis yapan, reklam departmanını kuran Aydınlık’tır. Bugün PKK’nın o dönemdeki yayınlarından dolayı, Perinçek’e ve Aydınlık’a vefa borcu vardır. PKK'nin terör örgütü değil, Kürtler adına ulusal kurtuluş mücadelesi yapan bir ulusal kurtuluş hareketi olduğunu ortaya atan ve batıya dikte eden Doğu Perinçek ve Aydınlık’tır

DOĞU PERİNÇEK KONSESYUMUN ADAMI

 Suni bazı nedenlerden dolayı Doğu-Apo ilişkisi bitmiştir. Doğu, Apo’yu ve PKK'yı Shanghai Beşlisi’ne çekmek istedi. Böylece Barzani ve diğer Kürtler de Shanghai Beşlisi’nin şemsiyesi altına girecekti. Fakat başaramadı. Doğu’ya “Türkiye’nin adamı“ diye bakanlar yanılıyor. Doğu Abi bir konsesyumun adamıdır.

SHANGHAİ BEŞLİSİ

Avrasya Platformu, Çin ve Rusya’nın içinde olduğu, Varşova Paktı’ndan sonra kurulan, legal görüntüsü olan karanlık bir şebekedir. Barış meleği görünmek istiyorsan önce bir savaşın olması gerekir. Önce bir savaş çıkarıp sonra “barış“ için ortaya çıkacaksın. PKK reklamcılığı yapan bu grup PKK’nın savaş ve barışa giden yolu açacağını her zaman empoze etti. Aslında hedeflerine de ulaştılar.

ERGENEKON NEDİR?

Bu konuda Türk basınını takip ediyorum. Benim cevabım şudur: Ergenekon yabancı güdümünde olmayan bir grubun adıdır. Eşit şartlar istiyorlar. Güçlendiler artık. Dışa bağılılığı azaltabilme, ABD ve AB‘ye karşı mücadele veren bir gruptur. Bugün “Biz de bir hareketiz” diye çıkış yaptılar. Bu eskiden beri vardı. Ama basın ve Türk yetkililer sanki yeni bir şeymiş gibi ortaya çıkıyorlar.

KESİRE (ÖCALAN) KONUŞMALI MI?

Kime ve neye karşı konuşacak? Kesire’nin silahında mermi ters döndü. Dikkat etsin, kendi mermisiyle kendini vurmasın. Ters döndü mermi. Kesire kimseye bedel ödetemez, bedel öder. Bugün Kesire susuyor. Muhalefet suskun. Kesire havada gezen mikrobu içine çekmiyor. Doğrusunu yapıyor.

VELİ KÜÇÜK'ÜN APO'YA YÖNLENDİRDİĞİ KADIN 

 - Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler’i tanıyor musun? O nasıl oraya geldi?

Belediyelerin patronu Kürt olmayan Türk kraliçesi var. Veli (Küçük) Çanakkale’de görevli idi. Bir kadın Apo’ya yönlendirildi. Ben isim vermeyeyim. Araştırın. Biri Çanakkale’de görev yaparken diğeri Çanakkale’de Kürt basımevi sahibi. Ve danışmanlık düzeyinde. Bugün kraliçe. Ben Kürt insanının gözlerinin önüne bir perde çekildiğine inanıyorum. Apo ile tanışması ise ibretlik bir durum.

ERGENEKON'UN MANİFESTOSU'NU DOĞU PERİNÇEK YAZDI’

Ben edebiyat bilmem. O kadar marifetim olsa... Bir de 72 doğumluyum. Eğer ben yazdım ise takdir de beklerim. Ödül beklerim. Ben yazmadım. Doğu Abi redakte ederdi. Çünkü ulusalcı ve Shanghai Beşlisi’ni düşünmek lazım. Yani “Batı olmazsa Doğu’ya yanaşırız.”. “Liman raporları”nı Doğu Abi redakte ederdi. Ferit, Doğu ve Adnan Abi. Beraber redakte ederlerdi. (Ferit İlsever, Doğu Perinçek ve Adnan Fırat)