BIST 9.109
DOLAR 34,25
EURO 37,60
ALTIN 2.913,86
HABER /  GÜNCEL

Ordu valisi gözyaşları içinde

Ay sonunda emekliye ayrılacak olan Ordu Valisi Kemal Yazıcıoğlu, son halk gününde gözyaşlarına boğuldu.

Abone ol

Ay sonunda emekliye ayrılacak olan Ordu Valisi Kemal Yazıcıoğlu, 8 yıldır sürdürdüğü ve bugüne kadar 70 bin kişiyi dinlediği son halk gününde gözyaşlarını tutamadı.

Vali Yazıcıoğlu'nun emekliye ayrılacağını öğrenen vatandaşlarda gözyaşlarına boğuldu. 30 yılı emniyet teşkilatında, 8.5 yılı Ordu Valiliği'nde geçen devlet memuriyetini ay sonunda yaş haddinden emekliye ayrılarak noktalayacak olan Vali Kemal Yazıcıoğlu, 8 yıldır hiç aksatmaksızın yaptığı ve bugüne kadar 70 bin kişinin derdini dinlediği halk günü toplantısına son kez katıldı. Halk gününe katılan daire müdürlerine bir veda konuşması yapan Vali Yazıcıoğlu, daha sonra dışarıda bekleyen vatandaşları tek tek içeri aldı. 8 yıldır her ay iki kez yanına çıkarak dertlerini anlatan vatandaşların da Vali Yazıcıoğlu'nun emekliye ayrılacak olmasından dolayı oldukça üzgün oldukları gözlendi.

Bazı vatandaşlar, Vali Yazıcıoğlu'na sarılarak ağladı. Ortaya çıkan bu tablo daire müdürlerini de ağlatırken, Ordu Emniyet Müdürü Rıdvan Güler gözyaşlarına hakim olamayınca dışarı çıkmak zorunda kaldı.

Vatandaşların kendisini bağrına basması karşısında Vali Yazıcıoğlu'da gözyaşlarını tutamadı. Halk gününe bir süre ara veren Vali Yazıcıoğlu, daha sonra vatandaşların toplandığı salona giderek veda etti. 8 yıldır sürdürdüğü Ordu Valiliği'nden ayrılacağını söyleyen Yazıcıoğlu, hepsinden helallik istedi. "Allah senden razı olsun" diyen vatandaşlar, Vali Yazıcıoğlu'nu salondan ayrılana kadar yalnız bırakmadı. Kemal Yazıcıoğlu, salondan dua ve gözyaşları arasında ayrıldı.