BIST 9.774
DOLAR 34,04
EURO 37,86
ALTIN 2.801,70
HABER /  EKONOMİ

Onu Unakıtan da kurtaramadı

1.2 milyar YTL vergi kaçağı raporu Petrol Ofisi'nin yönetiminde ikinci bir deprem yarattığı iddia ediliyor.

Abone ol

Petrol Ofisi CEO'su görevinden ayrıldı mı? yoksa görevinden alındı mı?. Kesin olan bir şey var ki Jan Nahum'un artık Petrol Ofisi CEO'luğunu yapmayacağı.. Doğan Grubu'nun ezeli rakibi ve POAŞ haberleri ile Aydın Doğan'ı sarsan Sabah, Unakıtan ile görüşmenin de Nahum'u kurtaramadığını yazdı.

Sabah haberinde aynen şu ifadelere yer verdi: 

Tufan Darbaz'dan sonra şimdi de CEO Jan Nahum görevinden alındı. Edinilen bilgiye göre, Nahum'dan önce istifası istendi, ancak ret cevabı üzerine yönetim ABD'deyken CEO'nun görevine son verme kararı aldı.

POAŞ'tan açıklama
Petrol Ofisi AŞ (POAŞ), Jan Nahum'un, özel çalışmalarına daha fazla zaman ayırabilmek için POAŞ Genel Müdürlüğü görevinden ayrılmak istediğini Yönetim Kurulu'na ilettiğini duyurarak, “Yeni bir atama yapılana kadar şirketimizin günlük işleri Murahhas Üye olarak Yönetim Kurulu Başkanı sayın Dr. A. Vural Akışık tarafından yürütülecektir' açıklamasını yaptı.

Sabah'ın haberini yalanlayan POAŞ, Sabah'a dava açılabileceğinin sinyalini şu sözlerle verdi: "Şirketimiz, itibarını zedeleyici ve gerçeğe aykırı haber yapan tüm kişi ve kuruluşlara karşı yasal hakkını kullanacaktır.”