BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

Onların aşkı engel tanımadı

Onların aşkı engel tanımadı

Antalya büyükşehir belediyesi tekerlekli sandalye basketbol takımı oyuncusu 36 yaşındaki serkan antaç, tatilde tanıştığı rus ekonomist 25 yaşındaki olesya zhidovets’e gönlünü kaptırdı. serkan ve olesya aşklarını evlilikle perçinlemeyi planlıyor.

Onların aşkı engel tanımadı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncusu 36 yaşındaki Serkan Antaç, tatilde tanıştığı Rus ekonomist 25 yaşındaki Olesya Zhidovets’e gönlünü kaptırdı. Serkan ve Olesya aşklarını evlilikle perçinlemeyi planlıyor.

Onların aşkı engel tanımadı

3 yaşında geçirdiği çocuk felci hastalığı nedeniyle belden aşağısı felç olan engelli basketbolcu Serkan Antaç, Almanya’nın Heidebrg Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nda spor hayatına başladı.

Onların aşkı engel tanımadı

Ardından 2005- 2009 yılları arasında Galatasaray’a transfer olan ve basketbol yaşamına Türkiye’de devam eden Antaç, geçen yıl Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na transfer oldu.

Onların aşkı engel tanımadı

Bu transferden önce Alanya tatili sırasında güzelliğiyle mankenleri aratmayan Rus ekonomist Olesya Zhidovets ile tanışan Antaç, aşık oldu. Pomor State Üniversitesi’nde ekonomi bölümünü bitiren ve hayalinde Antalya’da yaşamak olan Zhidovets, Serkan Antaç’ın Antalya’ya transfer olmasının ardından birlikte yaşamaya başladı. Aşklarını evlilikle perçinlemeyi planlayan Serkan ve Olesya’yı görenler "Aşk engel tanımaz" diyor