BIST 9.777
DOLAR 34,18
EURO 38,19
ALTIN 2.907,99
HABER /  MAGAZİN

Onlar da medyayı suçladı

İngiliz müzisyen Paul McCartney ve eşi Heather Mills McCartney, ayrılmalarından medyayı sorumlu tuttu.

Abone ol

Efsanevi Beatles grubunun üyesi, İngiliz müzisyen Paul McCartney ve eşi Heather Mills McCartney, ayrılmalarından medyayı sorumlu tuttu.

Çift, yaptıkları ortak yazılı açıklamada, 4 yıllık evliliğin ardından ayrılacaklarını doğrulayarak, ''sürekli ilginin normal bir ilişkiyi sürdürmeyi giderek zorlaştırdığını'' belirtti.

Eski manken Heather Mills (38) ile İrlanda'da 2002 yılının haziran ayında görkemli bir düğünle evlenen Paul McCartney (63) ''Her gün çevremizdeki baskıyla ilişkimizi yürütmek çok zor olduğu için ne yazık ki yollarımızı ayırmaya karar verdik'' dedi.

Eşiyle dostluklarının devam edeceğini belirten ünlü müzisyen, internet sitesinde yayınlanan başka bir açıklamasındaysa eşinin servetiyle ilgilendiği ve parası için evlendiği iddialarının doğru olmadığını kaydetti. McCartney, bu iddialara karşılık, ''O, zamanının
çoğunun başkalarına yardım ederek geçiren çok cömert bir insandır'' şeklinde eşini savundu.

Beatrice adında 2 yaşındaki bir çocukları olan çift, McCartney'nin ilk eşi Linda Eastman'ın meme kanserinden ölmesinden 1 yıl sonra, 1999 yılında bir hayır organizasyonunda tanışmıştı.