BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  GÜNCEL

Önce sevgiliyi sonra kendini!

Bıçakla ağır yaraladığı erkek arkadaşını yattığı hastanede göremeyen genç kadın, hastane karşısındaki apartmanın 5. katından aşağıya atladı.

Abone ol

Karaman'da bir gün önce bıçakla ağır yaraladığı erkek arkadaşını yattığı hastanede göremeyen genç kadın, hastane karşısında yapımı yeni bitmiş apartmanın 5. katından kendisini aşağıya attı. Ağır yaralanan genç kadın hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün akşam saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda, Meryem A. (Ayoğlu-23) erkek arkadaşı olan Zeynel P. (Pala-32) ile konuşmak için Abbas Mahallesi Yunus Emre İlköğretim Okulu yanında bulunan tanıdıklarının evinde buluştu. Daha sonra Meryem A, tartıştığı erkek arkadaşı Zeynel P'yi göğsünden bıçakla yaraladı. Ağır yaralanan Zeynel P. kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan Meryem A. ise dün öğleden sonra çıkartıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yaşadığı olayın etkisinden kurtulamayan Meryem A, erkek arkadaşını görmek üzere Karaman Devlet Hastanesi'ne geldi. Genç kadın, ameliyattan çıktıktan sonra yoğun bakıma alınan erkek arkadaşını görmek isterken, Zeynel P'nin 6 aylık hamile olan dini nikahlı eşi E.Ç'yi başında beklerken gördü.

Bunun üzerine bunalıma giren Meryem A, hastane karşısında yapımı yeni bitmiş bir apartmanın 5. katına çıkarak balkondan aşağıya kendisini bıraktı. Yaklaşık 20 metre yüksekten kaldırıma düşen Meryem A, hemen 112 Hızır Acil Servis ekipleri tarafından Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde ve omuriliğinde zedelenme tespit edilen genç kadın, hayati tehlike kaydıyla Konya Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.