BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  POLİTİKA

Ona hakkınızı helal ediyor musunuz?

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak hacca gitmeden önce Adanalılar'dan helallik istedi. Adanalı bu isteğe ne cevap verdi?

Abone ol

İNTERNETHABER- Başkan Aytaç Durak, Hac farizesini yerine getirmeden önce, yine siyasi söylemlere girerek, "Siyasi ayrıcalığı dahi görev sahama sokmamaya dikkat eden biri olarak herkese eşit davranmaya çalıştım" dedi

Başkan Durak sözlerinin devamında, "Bilerek, bilgim dahilinde, göz mesafesinde kimseye haksızlık yapmamaya gayret ettim. Buna rağmen süreç içinde elbette bazı haksızlıklar olmuş olabilir. Varsa bir takım kusurlarımızı halkımızın affetmelerini istiyorum" dedi.

Bu Pazar günü Kutsal Topraklarda olması beklenen Aytaç Durak'ın, bahsettiği "Süreç içerisinde bazı haksızlıklar olmuştur" sözünden kim kastettiği anlaşılmazken, bölgenin en güçlü yerel gazetesi Adana Medya okurlarına, "Aytaç Durak'a hakkınızı helal ediyor musunuz?" diye sordu. Haber, tık patlaması yaşarken, haberin altına eklenen yorumlar, Durak'ın kul hakkıyla hac yolculuğuna çıktığını gsöterdi.

OKURLAR ANKETLERDE DE YORUMLARDA DA HAKKINI HELAL ETMEDİ. OKUR YORUMLARINI OKUMAK İÇİN SAYFAYI ÇEVİRİN

[PAGE]



OKURLAR ANKETLERDE DE YORUMLARDA DA HAKKINI HELAL ETMEDİ.

Bülent Bektaş
Başkanlık döneminde edindiğin tüm mal varlığını Adanaya hibe et bende hakkımı helal edeyim


Ömer Deniz
aytaç durak.. hakkımı helal etmıyorum ve kımsenın helal edecegıne ınanmıyorum

Osman Özkar
Allaha hesap vereceğini ve kul hakkını düşünmeyenin şerrinden Allaha sığınırım. "Ben siyasetin içinde ölmeliyim" diyen biri neden bunu der açıkları çıkarsa kariyeri mahpusta bozulacakta ondan. Bu dünyada zenginlik para etmez Ahrette Aytaç bey Bu kadar kul hakkıyla kabre nasıl sığacaksın acaba merak ediyorum. Eski Adanaya çivi bile çakmadın; Allah için E5 in altına ne yaptın (hükümet desteğiyle yaptığını saymazsak) gerek seyhana gerek Yüreğire 50 yıl önce neyse hala aynı; senin elinde iken mühür bişey yapmazsan ne zaman yapacaksın. Dörtyolağzına Altgeçit (kapalıçarşı gibi olabilir) yada üstgeçit olabilir neden yenilik senden gelmiyor..Anlıyorum herşey menfaat varsa oluyor..Yüreğirdeki Altgeçitli kavşak için sakın ben yaptım deme sakın E5 i sahiplenmedin bile, bizim işimiz değil demiştin. Parkı da yapmazdın kızına pay olmasa! Kırk sefer hacca gitsen kul hakkıyla olmaz. 10 yıl sonra demiyecekler mi bu ne biçim metro diye?

Yehiel Asulin

GÜLE GÜLE !!
Aytac Baskan, sana bir Adanali olarak hakkimi helal etmiyorum, cünkü bu güzelim sehri dünyanin en büyük köyü yaptigin icin, cünkü hizmet vermedigin icin hatta 5 dönem belediye baskanligi yapmana ragmen etrafini zengin ettigin icin..

İmdat
Aytaç Durak'a şarkı
Şimdi ben şu şarkıyı söylesem,aytaç durak bana da 350.000tl verirmi ama ben belediyenin kasasından istemem,hakkım varsa haram olsun,dünya sana zindan olsun,sen de halkın çektiğini çek, aynadaki yüzden utan,dilindeki sözden utan adanalıdan ellerini çekkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!

Ülkümen
Hacca giden Durak'a hakkinizi helal ediyor musunuz?
BİR HABER SİTESİNİN ANKETİ
Hakkim varsa Haram Olsun %98
Helal Ediyorum %1
Fikrim yok %1

Kürşat Kartal
Helal Etmiyorum
Aytaç Durak'a hakkımı helal etmiyorum, bin defa da hacca gitse hakkımı helal etmiyorum. Aytaç Durak halkın parasını istismar etmiştir, bu sebeple suçludur. Tüm servetini devlete bağışlarsa, o zaman hakkımı helal etmeyi düşünebilirim. Çünkü tüm serevetini, halkın verdiği görev sebebi ile temin etmiştir.

Ömer
AŞAĞIDAKİ SORULARA CEVAP VERMEDEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM,(AYTAÇDURAK'A İLETİN LÜTFEN)
1)aytaç yalancımı?metroyu seçimden önce elektiriğimi kesiyorlar çalıştırmıyorlar diyip ağlayan aytaç durak,sonra metro çalışıyor dedi ve halkı bir iki tur (tehlikeli olmasına rağmen) metroyla gezdirdi,ama şimdi metro çalışmıyor seçim biteli aylar oldu,bir vatandaş olarak soruyorum aytaç yalancımı değilmi?
2) aytaç eyyyamcımı değilmi?suyu ihraç edecem ettirmiyorlar dedi,yine ağladı,mağduru oynamaya çalıştı,ama bugün mavi renkli akan gölsuyunu ,satışa uygun olmadığı için(halksağlığına zararlı olduğu için) ruhsat vermediler,şimdide utanmadan gazoz fabrikası için (aynı yer için) ruhsat almaya çalışıyor,
3)aytaç gaspçımı????
ferdi tayfura kendisine siyasi şarkı yapsın diye 350.000tl verdi(belediyenin kasasından) emmioğlu şarkısını yaptırdı(senin benim halkın parasını gasp etmiş olmadımı)
4)aytaç şaibecimi?seçim kurulu başkanvekilinin anasına belediyenin aile çaybahçesinin emsallerinin çok altında vermiş?şimdi soruyorum halkın belediyesine gelir gelecekken,aytaç birilerine neden peşkeş çekmiş?
5)aytaç durak hortumculuk yaptımı?
aytaç durak belediye başkanı olmadan kendine cralar geldiğini canlı yayında kabul etti(birters birdüzde) ama bakıyorum kendisinin ve ailesinin malvarlığı çoşmuş durumda,bende kendi mesleğimi icra ediyorum ama,hala bu denli zengin olamadım?????

Şadi Turan
seçimde hasanı gönderdin sonra bir manevra ile seçim sonrası geri getirdin bu neye benzer biliyormusun karısından başka kadın görmeyen en güzel kadının karısı sanırmış aytaç beyde sanki memlekette başka genel sekreterlik yapacak kişi yokmuş gibi hala görevde tutuyor al görevden hakkımı helal edeyim yoksa haram olsun

Dekan

kendi eden kendi bulur.
9 insanı yöneten bir insan Allahın huzuruna elleri kelepçeli gidecek. Ondan sonra hesap kitap işi başlar gerisini siz düşünün.