BIST 10.343
DOLAR 32,65
EURO 35,06
ALTIN 2.444,22
HABER /  GÜNCEL

Ömer Baba ameliyat oldu

Kurtlar Vadisi dizisinin 'Ömer Baba'sı Emin Olcay, geçirdiği rahatsızlık sonucu ameliyat oldu...

Abone ol

Kurtlar Vadisi dizisinin 'Ömer Baba'sı olarak da bilinen sanatçı Emin Olcay, geçirdiği rahatsızlık sonucu Maltepe'deki Özel Sema Hastanesi'nde safra kesesi ameliyatı oldu. Ameliyatı nedeniyle dizi çekimlerinin aksamadığını belirten Olcay, 2-3 güne kadar ayağa kalkabileceğini söyledi.

Uzun yıllardır Devlet Tiyatroları'nda oyunculuk, yönetmenlik ve rejisörlük yaptıktan sonra çeşitli televizyon dizilerinde de rol alan Emin Olcay, safra kesesindeki rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı Sema Hastanesi'nde ameliyat edildi. Başarılı bir ameliyatla safra kesesi alınan Emin Olcay, 'Kurtlar Vadisi' dizisinin çekimlerini aksatmamak için en kısa zamanda sete döneceğini söyledi.

ANİDEN SANCILANDIM

Hastane odasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Olcay, rahatsızlığı ile ilgili gelişmeleri şöyle anlattı; "Geçtiğimiz Salı günü '120' filminin galası için Almanya'ya gitme hazırlıkları yapıyorduk. Ancak Pazar günü aniden sancılanınca duramadım ve hastaneye geldim. Sancılanmamın nedeninin safra kesemin olduğunu öğrendim. Yapılan başarılı bir ameliyatla safra kesesi alındı, hamdolsun sağlığım şu anda çok iyi."

Rahatsızlığının 'Kurtlar Vadisi' dizisinin çekimlerini aksatmadığını kaydeden Olcay, birkaç güne kadar tamamen iyileşerek tekrar sete döneceğini söyledi.

YAZARLAR ÇOK İYİ

Dizide canlandırdığı 'Ömer Baba' karakterinde olayları çeşitli hikayelerle mukayese etmesini ise, söylediği sözlerin çoğunun Hz. Mevlana'ya ait sözler olduğunu ve bunların tasavvufta yer aldığını ifade etti. Olcay, buradaki başarının yazarların sözleri çok iyi derlemesine bağladı.

BEN SADECE SÖZLERİ DİLLENDİRİYORUM

Olcay, "Ben sadece bu sözleri dillendiriyorum, dillendirirken de çok dikkatli olmaya çalışıyorum. Çünkü söylenecek en ufak ters bir şey yanlış yerlere götürür insanları, bunun vebalini de pek kaldıramayız." diye konuştu.