BIST 8.860
DOLAR 34,23
EURO 37,31
ALTIN 2.931,66

Ölmeden önceki son isteği

Ölmeden önceki son isteği

şişko Nuri olarak tanınan, 63 yaşındaki Sıtkı Sezgin, ölmeden önce son isteğinin Kurtlar Vadisi'nde oynamak olduğunu söyledi.

Ölmeden önceki son isteği

Şişko Nuri olarak bilinen 63 yaşındaki Sıtkı Sezgin, ölmeden önce son isteğinin Kurtlar Vadisi'nde oynamak olduğunu söyledi.

Ölmeden önceki son isteği

Yaklaşık 300 sinema filminde rol alan 'Şişko Nuri' lakaplı Sıtkı Sezgin, Kurtlar Vadisi yapımcısı Raci Şaşmaz'a seslenerek, 'Ölmeden önce Kurtlar Vadisi'nde bir rolde oynamak istiyorum' dedi.

Ölmeden önceki son isteği

1968 yılında TRT 1'de yayınlanan ve Canan Arısoy'un hazırladığı 'Bizim Sokak' isimli film ile televizyon hayatına başlayan Şişko Nuri, 40 yıllık sanat hayatı içersinde Orhan Boran, Fatma Girik, Adile Naşit, Münir Özkul gibi birçok sanatçıyla çalıştı.

Ölmeden önceki son isteği

Beyaz perdeye Bizim Sokak isimli televizyon filmi ile başladığını belirten Şişko Nuri, 'Orada ben rahmetli Orhan Boran ile tanıştık. Bana isim aranıyordu. Bana 'oğlum senin adın Sıtkı Sezgin kimse tanımaz. 'Şişko Nuri adını sana verelim' dedi. Ben de 'tamam' dedim ve o günden sonra Şişko Nuri adını aldık. 300'e yakın irili ufaklı birçok güzel kaliteli filmlerde rol aldım. En çokta Sezerciğin 'Öksüzler' filmi var. Halkın çok beğenisini kazandı. Benim ailem öldükten sonra Yeşilçam'a girmeden önce çok sıkıntılar çektim. Kahve köşelerinde hayatım geçti. Fotoğrafçılık yaptım' diye konuştu.