BIST 10.343
DOLAR 32,68
EURO 35,08
ALTIN 2.446,35
HABER /  SPOR

Olivieranın şutları mermi gibi

Fenerbahçe'liler onları sabırsızıkla bekliyor. İki Brezilyalı için söylenenler gerçekse Kadıköy'de her maç bayram.

Abone ol

UEFA'nın sitesine manşet olan transferler merak konusu.. Cristian Oliveira ve Andre dos Santos hakkında yazılanlar sarı lacivertlileri kendinden geçirtiyor.

Spor kamuoyunun fazla bilmediği iki futolcu için yazılanlar ve çizilenler müthiş..


Cristian mermi gibi

Aurelio'dan sonra bu bölgede yaşanan boşluğu dolduracak kapasitede. Markaj yaptığı adama sahayı dar ediyor. Henüz milli olamada ama sürekli Dunga'nın gözetiminde. Perreira'ya göre geleceğin yıldız adaylarından.

50 METREYE NOKTA ATIŞI

Aslına bakılırsa 'Aurelio-Appiah' sitili var. Yani hem 50 metreye top atabilecek teknik hem kaptırdığı topun peşini asla bırakmayacak kadar savaşçı. Bir özelliği de şu: Her mesafeden kaleyi buluyor.

Cristian, Atletico Paranaense ve Flamengo'da oynadıktan sonra Corinthians'a transfer oldu. Brezilya Ligi'nde 94 maçta forma giyen 26 yaşındaki futbolcu, sezon öncesi oynanan Paulista Eyalet Şampiyonası'nda Corinthians'ın Sao Paulo'yu 2-1 mağlup ettiği yarı final maçında attığı golle takımına galibiyeti getirmişti. Cristian uzaktan sert şutlarıyla tanınıyor.

SANTOS'UN TEK HEDEFİ VAR

[PAGE]



A.Santos 'Üçlü' çekti!

Ronaldo'nun hayata döndüğü Corinthias'ta şöhret basamaklarını tırmandı. Brezilya milli takımının direkt oyuncusu. Son iki ayda 3 kupa kazandı. Roma ve Juventus ile masaya oturdu ama Fenerbahçe'ye imzayı attı.

ÇOK HIRSLI

Dunga'nın vazgeçilmezi ve ülkesinde Roberto Carlos'un veliahtı olarak gösteriliyor. Tekniği muhteşem dayanaklılıklığı dikkat çekiyor. Hayatında tek bir hedefi var. Her zaman kazanmak, hırsı onun en önemli artısı.

98 maçta formasını giydiği Corinthians ile geçen sezon hem Brezilya 2. Ligi şampiyonluğu, hem de iki kez Brezilya Kupası şampiyonluğu yaşayan Andre Santos, Konfederasyon Kupası'nda da Brezilya formasıyla göz doldurdu. Bonservisinin yüzde 37.5'i Corinthians'a, yüzde 40'ı Turbo Sports, yüzde 22.5'i ise Grupo DIS adlı şirketlere aitti.