BIST 9.577
DOLAR 34,00
EURO 37,89
ALTIN 2.823,93
HABER /  GÜNCEL

Ölen adamın numarasını istemiş!

Habertürk'teki Teke Tek programında dün gece Fatih Altaylı ile Murat Bardakçı öyle bir dalga geçtiler ki 'o kişinin kim' olduğu merak konusu oldu.

Abone ol

Habertürk'teki Teke Tek programında dün gece Fatih Altaylı ile Murat Bardakçı öyle bir dalga geçtiler ki 'o kişinin kim' olduğu merak konusu oldu. İzleyenler ise bu kesin Yiğit Bulut'tur yorumunu yaptılar.

ÖLEN KİŞİNİN TELEFONUNU İSTEDİ

Gazeteciler.com'un haberine göre, bir kaç gün önce Habertürk'te biri (adını vermediler) programına Mısır için konuk arıyor. Murat Bardakçı'ya gelip isim sorunca ona ölmüş olan kişilerin isimlerinden oluşan bir liste verip bir güzel işletip dalgalarını geçiyorlar.

Verdikleri isimlerden biri Müslüman Kardeşler örgütünün en ünlü ismi Hasan El Benna idi... El Benna, bilindiği gibi Kral Faruk tarafından 1949 yılında öldürtülmüştü. Habertürk'teki bu Mısır cahili kişi Benna'nın adını bilmediği için Bardakçı'dan 62 yıl önce öldürülen Benna'nın telefonunu istemiş.

Fatih Altaylı canlı yayında şöyle anlattı olayı:

Fatih Altaylı - "Geçenlerde bir arkadaş konuk arıyor programına. Murat'ta muzur olduğu için Hasan el Benna'yı çağrılalım dedi. O da 'abi sende telefonu var mı?' dedi."
Murat Bardakçı -İstanbul'da şu anda dedim...
Fatih Altaylı - "Sonra Murat zıvanadan çıkarıp yanına da Seyyid Kutub'u al çok iyi olur. Enver Esad'ı da modaratör yapın olsun dedi. Telefonunu bulamadı yoksa olacaktı. Ahret bağını henüz kuramamış.

MEŞHUR KÖŞE YAZARI DA ÖLÜNÜN NUMARASINI İSTEMİŞ...

Bir-iki hafta öncede çok 'meşhur' bir köşe yazarı Murat Bardakçı'yı arayıp 'Sende Kemalettin Efendi'nin numarası var mı?" diye sormuş. Bardakçı var deyip bir numara vermiş. Meşhur köşe yazarı 'ama bu 6 rakamlı' deyince 'Kemalettin efendinin döneminde numaralar altı rakamlıydı' demiş. Bunun üzerine meşhur yazar 'aaa öldü mü? ne zaman?' diye sormuş. Bardakçı '30 yıl oldu, geri gelmesi yakındır' karşılığını vermiş. Elbette bu 'meşhur' yazarının kim olduğunu söylemedi.