BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Öldürmeyen Allah öldürmüyor

Alagöz'ün kızı Banu, 4 kez ölümle burun buruna geldi ama öldürmeyen Allah öldürmüyor.

Abone ol Terör saldırısı, tsunami felaketi ve trafik kazasından mucize eseri kurtulan Selçuk Alagöz'ün kızı, bu kez içtiği su yüzünden dudakları ve ağzı şişerek hastanelik oldu.

Suyu içince fenalaştı

Sanatçı Selçuk Alagöz'ün kızı Banu Alagöz, art arda yaşadığı felaketlerin şokunda. Tatilini geçirmek üzere bir süre önce İzmir Çeşme'ye giden Banu Alagöz, geçtiğimiz cumartesi günü, eğlenmek için ağabeyi ve arkadaşlarıyla birlikte bir bara gitti. Alagöz, ilerleyen saatlerde kendisine bir bira ve su sipariş etti. Ancak genç kız, içerisinde buz bulunan suyu içtikten kısa bir süre sonra fenalaştı. Alagöz, içtiği sıvıyı çıkarttıktan sonra, dudaklarının ve ağzının yandığını ve şişmeye başladığını fark etti. Büyük acılar çeken Banu, durumu ağabeyine anlattı.

'Az daha ölecektim'

Alagöz kardeşler, içilen sudan numune aldıktan sonra hemen hastanenin yolunu tuttu. Ağız bölgesi "davul gibi şişen" Banu Alagöz, doktorlar tarafından yapılan müdahalenin ardından soluğu Çeşme Merkez Karakolu'nda aldı. Alagöz, ifadesinde dikkatsizlik nedeniyle garson Cüneyt Katırcıoğlu ve işyeri yetkilileri hakkında şikayetçi oldu. Yaşadığı olayın etkisinden kurtulamayan genç kız, "Az daha canımdan olacaktım. Suda ne vardı anlamadım" dedi. Bardaktaki sıvı, savcılığa teslim edildi.