BIST 9.032
DOLAR 34,25
EURO 37,65
ALTIN 2.915,21
HABER /  GÜNCEL

F.Bahçe’deki yıllarım kayıp

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Olcan Adın Fenerbahçe'deki günlerini anlattı...

Abone ol


Olcan: “F.Bahçe’ye değil de bir Anadolu takımına ya da Trabzon’a gelseydim daha farklı bir konumda olurdum.”

TRABZON’UN devre arası 3 milyon 250 bin Euro artı Sezer Badur karşılığında renklerine kattığı Olcan Adın, 2003-07 yıllarında F.Bahçe bünyesinde geçirdiği 5 sezonun kendisi için kayıp olduğunu söyledi. Çiçeği burnundaki milli oyuncu Tam Saha Dergisi’ne verdiği röportajda G.Antep’te ve Trabzon’da düzenli oynama şansı yakaladıkça performansının ciddi bir biçimde arttığının altını çizerken şunları söyledi:
“F.BAHÇE’YE değil de bir Anadolu takımına gitsem ya da Trabzon’a gelseydim bugün çok daha farklı bir konumda olurdum. Sarı-lacivertlilerdeki günlerim kayıp. Neredeyse hiç oynamadan geçirdiğim 5 sezon, futbolumun gerilemesine neden oldu. Devamlı oynamak gerçekten oyuncuya çok şey katıyor.

BORDO-MAVİLİLERİ seçmemim nedeni ise beni en ciddi isteyen kulübün onların olmasıydı. Bir de takımın yapısı, arkadaş ortamını bana çok daha yakın geldi.”

Van Persie hayranıyım
“PREMIER Lig’de oynamayı çok isterim. Her maçtan inanılmaz bir keyif ve heyecan duyuyoruz. Sadece M.United, Chelsea ya da Liverpool’dan değil, Sunderland’ın, Stoke City’nin maçları da keyifli. İngiltere tam anlamıyla futbol ülkesi. Robin Van Persie’nin oyun stilini çok beğeniyorum. Sürekli oyunun içinde.”