BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Okan Buruk yuvaya dönüyor

Polat, sorun çözmedeki maharetini bir kez daha gösterdi ve Okan Buruk’u yeniden Galatasaraylı yaptı.

Abone ol

Galatasaray"ın ikinci adamı Adnan Polat, Başkan"la yaptığı görüşmede "Okan bizim çocuğumuz. Gözünü 11 yaşında bu kulüpte açtı. O gerçek bir Galatasaraylı" diyerek tecrübeli yıldızın geri dönmesine onay aldı

ARABULUCU
ADNAN Polat, sorun çözmedeki maharetini bir kez daha gösterdi ve Okan Buruk"u yeniden Galatasaraylı yaptı. Sarı-Kırmızılı kulübün Başkan Yardımcısı, bu transere karşı çıkan Özhan Canaydın"ı ikna etmeyi bildi. Başkan, Beşiktaş"la yollarını ayıran Okan"ın alınmasına "Giderken bizi zarara uğrattı" diye itiraz etmişti.

BAŞKAN"I YUMUŞATTI
POLAT, Okan ile daha önce Mayıs ayında temas kurup dönmesi konusunda uzlaşma sağlamıştı. Başkan Yardımcısı, Canaydın"la yaptığı görüşmede ise "Okan bizim çocuğumuz. Gözünü burada açtı. 11 yaşında futbola burada başladı. Kulübün başarılarına önemli katkılar sağladı. O gerçek bir Galatasaraylı" diyerek yumuşama sağladı.


İMZA GELECEK HAFTA
ADNAN Polat"ın 5 yıl önceki olay için "O zaman Okan genç ve tecrübesizdi. İnter aklını çelince böyle bir hata yaptı. Şimdi çok pişman. Gittikten sonra Galatasaray aleyhine tek söz etmedi" diyerek onay aldı. 2+1 yıllık anlaşma sağlanan Okan, önümüzdeki günlerde imza atacak ve sezon açılışına katılacak. Mustafa ERSOY


Riva Projesi"nde TOKİ"ye yer yok
CİM-BOM, Seyrantepe Projesi"nde ortak çalışacağı TOKİ (Toplu Konut İdaresi) ile Riva"da yollarını ayırdı. TOKİ"nin projede yer almasının kamuoyunda rahatsızlık yaratacağı düşüncesiyle bu kararın alındığı bildirildi. Galatasaray, Riva Projesi için Ağaoğlu Grubu ile pazarlık yaparken, bir Alman firmasının da araziyle ilgilendiği belirtildi.

Aziz Yıldırım"a arabulucu gidecek
GALATASARAY Yönetimi, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım"ın 16. Şampiyonluk Balosu"na katılmasını sağlamak için ısrarlı. İki kulüp arasında tırmanan gerginliği azaltmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Yıldırım"ın gelmesi için araya aracılar sokacak. Fakat Fener Başkanı"nın çevresine baloya katılmayacağını söylediği vurgulandı.

Maniche"e zam
Aslan"ın Gravesen"e alternatif olarak takibe aldığı Portekizli Dünya Kupası"nda sergilediği iyi oyunuyla fiyatını yükseltti

GALATASARAY"IN el attığı futbolcunun fiyatı artıyor. Aslan talip olunca değer kazanan Gravesen"den sonra, Maniche de zamlandı. Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupası"nda mücadele eden tecrübeli futbolcu, sergilediği iyi futbol ve Meksika"ya attığı golle dikkatleri çekti. Maniche"in bonservisini elinde bulunduran Rus ekibi Dinamo Moskova da bunu paraya çevirmek için fırsatı kaçırmadı. Sarı-Kırmızılı kulübün orta sahaya oyun kurucu olarak almak istediği yıldız için Ruslar, daha önce 6 milyon euro olan bonservis fiyatını 8.5 milyon euroya çıkardılar. Geçen sezon formasını giydiği Chelsea"da yıllık 2 milyon euro aldığı belirtilen Maniche"in de, kendi ücretini arttırdığı ifade edildi. Portekizli starın maliyetinin sürekli artması Aslan"a geri adım attırdı.

Gravesen işi yılan hikayesi
UZUN süredir Aslan"ın gündeminde olan Gravesen transferi sarpa sardı. Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin "İlgileniyoruz", Danimarkalı"nın menajeri Sivebaek "Teklif yapmadı" diyor. Gerets"in çok istediği Gravesen tatilde. Viking"in eşinin de Türkiye"yi düşünmediği ifade edilirken bu transferin gerçekleşme şansı her geçen gün azalıyor.

UEFA"dan Olimpiyat Stadı"na "Tam puan"
GALATASARAY"IN Şampiyonlar Ligi"nde gruplara kalması halinde iç saha maçlarını oynayacağı Atatürk Olimpiyat Stadı dün UEFA heyetinin denetiminden geçti. 5 kişiden oluşan heyet, 2005"te Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapan 80 bin kişi kapasiteli statta bir eksik olmadığını belirledikten sonra, Galatasaraylı yetkililerle bir toplantı yaptı. Gün boyunca süren toplantıda maçlarda uygulanacak teknik konular hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu bildirildi.

Çukurova"dan 9 yeni Aslan çıktı
ADANA ve Mersin"deki Galatasaray Spor Okulları"nda eğitim alan ve "Galataspor" takımı ile bu yıl Mersin A Gençler ligi"nde şampiyonluk yaşayan 9 genç, Aslan"dan "Altyapıda oynama teklifi" aldı. Ayhan Turgutalp, Göksu Konuş, Muzaffer Arın, Alper Akan, Utku Yüksel, Halis Şen, Osman Avcı, Kerem Yabaş ve Özgür Süren, hayallerinin gerçekleşmesinin heyecanını yaşıyor. İstanbul"a gelecek öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını ve eğitim masraflarını kulüp karşılayacak.

Kaynak: