BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Oflu sağlıkçılara sürpriz gezi

Trabzon’un Of ilçesinde görev yapan sağlık çalışanları Kaymakam Tuncay Sonel tarafından altı günlük Güneydoğu gezisi ile ödüllendirdi.

Abone ol

Trabzon'un Of ilçesi'nde “Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün Projesi” kapsamında engelli vatandaşlara ulaşılmada ve onların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında sağlık çalışanlarının göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı, kendilerini Güneydoğu gezisine gönderme sözü veren Kaymakam Sonel, bu sözünü tutarak doktor, hemşire, ebe, güvenlik görevlisi, sekreter ve hizmetliden oluşan 30 çalışanı geziye gönderdi.

Of’ta daha önce de okul öncesinde başarılı 10 öğretmen Selanik gezisi,okuma yazma kampanyalarında başarılı olan 10 öğretmeni Halep-Şam, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde 24 öğretmeni İstanbul, daha önceki yıllarda 26 civarlarında olan üniversite sınavını kazanan öğrenci sayısının üç katını çıkarılması sonucu 5 lise müdürünü İtalya-Venedik gezileriyle ödüllendirdiklerini hatırlatan Kaymakam Sonel, “Başarılı kamu görevlilerimiz yurtdışı ve yurtiçi gezilerle ödüllendirmelerimizin devamı gelecek. Yeter ki onlar başarılı işler çıkarsınlar hem takdir edilecekler hem de yurtdışı ve yurtiçi gezilerle ödüllendirilecekler. Bu gezilere destek olan hayırseverlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek başarıya özel sektörde olduğu gibi kamuda da motivasyonun sağlanması gerektiğini belirtti.

Öte yandan sağlık çalışanları gezi kapsamında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin turistik mekanlarını gezme şansı elde ederken, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Şanlıurfa’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalini de izleme şansı elde ettiler.