BIST 9.102
DOLAR 39,66
EURO 45,64
ALTIN 4.296,26
21°İstanbul

O şehir Suriyelilere yasak!

Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Suriyeli göçmenlerin Türkiye’ye kabul edilmesine ilişkin genelgenin Antalya’yı kapsamadığını söyledi.

Haberin devamını okumak için tıklayın.
Yorumlar 20 yorum
Koç

BENDE. DİYORUMKİ. BU SÜRİYELİLERİN BAŞIN GELENI. SENIN BAŞINA GELSIN GEREYIM. SIZI. AYIP YAZIKLAR OLSUN SIZE.

0 0 cevapla
MİM MİM

SENİN DEDEN DE BİR GÜN MUHACIR OLARAK BU ÜLKEYE GELMİŞTİ. BİRAZ ARAŞTIR GERÇEĞİ GÖRECEKSİN.

0 0 cevapla
VATANDAŞ MUSTAFA

HELAL OLSUN ELİN ARABI MEMLEKETİMİZİ SARDI SOKAK SOKAK ARTIK FUHUŞA BAŞLAMIŞLAR BİLE BU ÜLKEDEN ARTIK ÇIKMALARI LAZIM TOPLUM OLARAK SOKAKLARDA ADIM BAŞI DİLENCİLİK YAPIYORLAR BU İNSANLARADA YAZIK YA ÖNLEM AIN YA VATANLARINA GÖNDERİN

0 0 cevapla
Matkap

Onları kim aldıysa onlar beslesin ama bizim paralarımızla değil.el kesesinden cömertlik yapmayı herkes bilir.bu millet bunlar kadar(millet vekilleri) 13-15 milyar lira aylık kazanmıyor.ekmek bulamıyan pasta yesin mantığındakilere hakkımı helsl etmiyorum.bunlara destek çıkanlara da hakkım helal değil özellikle onlarla Allah(cc) önünde hesaplaşacağız... Bakalım mahşerde de atıp savurabilecekmisiniz.Çoluğumun çocuğumun hakkını benim iznim olmadan dağıtamazsın kardeşim izin vermiyorum...konu aslında ne biliyor musunuz? bunlara vatandaşlık verip oy kazanmak hepsi bu.Allah(cc) sizi bildiği gibi yapsın.

0 0 cevapla
vatandaş

Doğru bir uygulama. Yakında bize yer kalmayacak. Bence artık Türkiye'yi terkedip ülkelerine dönsünler. Yoksa yakında suç patlaması yaşanacak.

0 0 cevapla
Ahmet ÖZTÜRK

Eskişehirdede çok Suriyeliler var.Gruplar halinde geziyorlar.Şehrin göbeğinde oturuyorlar.Kiraların 500-600 Tl.dan aşağı olmayan mahallelerde oturuyorlar,hemde lüxs marketlerden alışveriş yapıyorlar.Dışarıdan gelen öğrenciler maalesef ucuz ev bulamazken onlar ev kiralarını yükselttiler.Allah hayırlısını versin bu işin sonu fena olacak.

0 0 cevapla
ahmet gunes

Ey akepe antep te kiliste suriyeliler yuzunden kiralik evler 3 misljne cikti. Ev fiyatlari nerdeyse 4 misline dayandi. hala hükümet birşey yapmiyor.Antalya cikmis biz bunları kabul etmiyoruz diyor. Bu bölgede yadayanlarin sucu ne

0 0 cevapla
erzincanlıismail

tayyipin.sarayına.ğidsinler.o.cağırdı.onları

0 0 cevapla
.Bedirhan

Akp nin misafirperverligi iste bu kadar demokrasi anlayislari ne ise misafir perverlikleride aynidir misafir dilendiriliyor parklarda yol kenarlarinda agirlaniyorlar masallah misafirperverliginize.alla türka misafirperverlik..

0 0 cevapla
Koç

Boş konuşma ülke senin deyil sen işini yap Ayrım yapma onlarda insan Ölümden kaçıyorlar sen kendini onların yerine koy öyle Konuş

0 0 cevapla
Close menu