BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

O polis müdürü konuştu

Ordu'daki olaylı mitingi dağıtmadığı iddiasıyla görevden alınan polis müdürü konuştu.

Abone ol

Ordu'daki fındık mitinginin ardından, ''olayları önleyememekle suçlanan'' ve jet hızıyla görevden alınan Ordu Emniyet Müdür Vekili Rıdvan Güler, sessizliğini bozdu.

Ordu'da 80 bin kişinin katıldığı fındık eyleminin ardından çıkan olaylar sonrası AKP Milletvekili Eyüp Fatsa'yla tartışan Emniyet Müdür Vekili Rıdvan Güler, İçişleri Bakanlığı'nca dün akşam saatlerinde kızağa çekilmiş, eski görev yerine atanmıştı.

Olaylarla ilgili yorumdan kaçınan Güler, sitemize şu açıklamayı yaptı:

''Ben devlet memuruyum. Konuşmam doğru olmaz. Fazla birşey söylememiz mümkün değil. Ben zaten burada geçici olarak görev yapıyordum. Şimdi de eski yerime alındım'' dedi.

GERÇEK GÜNDEM'in sorularını yanıtlayan Güler, ''Görevden alınmamız doğal.. Bu tür şeyler yaşanıyor zaman zaman. Eğer bizim görevden alınmamız fındıkçıların sorunlarını çözecekse, biz bunu seve seve kabul ederiz'' diye konuştu.

''Verilen her türlü görevi yapmaya hazırım. Son kararı da saygıyla karşılıyorum'' diyen Güler ''Görevden alınacağınızın bilgisi akşam saatlerinde bizim elimize ulaştı. Size de böyle bir bilgi geldi mi?'' diye sormamız üzerine şunu söyledi: ''Bu tür şeyler duydum ama, ihtimal vermedim...''

Güler, görevden alınmasında AKP Milletvekili Eyüp Fatsa'nın etkisi olup olmadığı yönündeki sorulara ise cevap vermedi.

Kaynak: