BIST 9.691
DOLAR 34,18
EURO 38,24
ALTIN 2.901,49

O otomobili ilk Erdoğan sürdü

O otomobili ilk Erdoğan sürdü

Cumhurbaşkanı abdullah gül'ün makam otosunu dün önce erdoğan sonra da gül kullanmıştı. erdoğan bugün de türkiye'nin ilk elektrikli otomobilini test etti. erdoğan'ın araç kullanmayı ve hız yapmayı sevdiği de bu görüntülerle ortaya çıkmış oldu.

O otomobili ilk Erdoğan sürdü

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün makam otosunu dün önce Erdoğan sonra da Gül kullanmıştı. Erdoğan bugün de Türkiye'nin ilk elektrikli otomobilini test etti. Erdoğan'ın araç kullanmayı ve hız yapmayı sevdiği de bu görüntülerle ortaya çıkmış oldu.

O otomobili ilk Erdoğan sürdü

Erdoğan, Başbakanlık Resmi Konutu'nda Oyak Renault Fabrikaları Genel Müdürü Tarık Tunalıoğlu ve Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar'ı kabul etti

O otomobili ilk Erdoğan sürdü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ilk elektrik motorlu seri üretim otomobilini test etti. Başbakan Erdoğan, kabulün ardından Resmi Konut'un bahçesine çıkarak Türkiye'nin ilk elektrik motorlu seri üretim otomobili Renault Fluence Z.E. hakkında yetkililerden bilgi aldı.

O otomobili ilk Erdoğan sürdü

Erdoğan, daha sonra arabaya binerek Başbakanlık Resmi Konutundan ayrıldı ve konutun çevresindeki caddelerde test sürüşü yaptı. Erdoğan'a kısa turunda Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve Tarık Tunalıoğlu eşlik etti.

Test sürüşünün ardından Başbakanlık Resmi Konutu'na tekrar gelen Erdoğan, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Erdoğan, araçla ilgili sorulan soruya şu yanıtı verdi: