BIST 10.682
DOLAR 32,55
EURO 35,23
ALTIN 2.467,67

O manken Türkiye'de!

O manken Türkiye'de!

Dünyaca ünlü Amerikalı Top Model Candice Huffine, Türkiye'de!

O manken Türkiye'de!

Dünyaca ünlü Amerikalı Top Model Candice Huffine, Türkiye'de! Amerika'lı top model 27 yaşında, 1.80 boyunda ve 44 beden. Alışılmış top model ölçülerinin aksine 97-84 ve 109cm'lik ölçüleri ile Candice, 2011 Temmuz ayında İtalyan Vogue'na "Belle Vere-Gerçek Güzeller" başlığı ile kapak oldu.

O manken Türkiye'de!

Bununla ilgili Candice şunları söylüyor: "The Vogue Italia çalışması sanki sektörün gözlerini açtı ve bizim de güzel, seksi ve iyi modeller olduğumuzu ispatladı. Şimdi insanlar bizleri daha fazla görmek istiyor. Bu çalışmadan sonra hayatım değişti, umarım benim gibi milyonlarca kadının da hayatını değiştirmeye katkıda bulunmuşumdur."

O manken Türkiye'de!

Sıfır beden mankenler tarihe karışıyor

2012 başında Vogue, 19 ülkede yayınlanan derginin tümünde geçerli olan ve artık moda çekimlerinde çok genç ve çok zayıf modeller kullanılmayacağına dair alınan kararını açıkladı. Birçok moda markası da defilelerinde sıfır beden manken kullanmamaya özen gösteriyor

O manken Türkiye'de!

Gerçek kadınların giderek daha fazla yer aldığı moda ve güzellik dünyasında Candice Huffine gibi mankenler markalar tarafından daha çok tercih edilmeye başlandı.