BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

O hiç bir zaman dillerden düşmedi

O hiç bir zaman dillerden düşmedi

Son birkaç gündür türkiye’nin en çok konuşulan kadını süreyya yalçın… geçen hafta, önce, kırılan ayağındaki kristal taşlarla süslü alçısıyla gündeme geldi. sonra da köpeğine taktığı milyarlık güneş gözlüğüyle…. geçtiğimiz yıllarda da tatil yörelerinde güneşlendiği gösterişli localarıyla, sahilde...

O hiç bir zaman dillerden düşmedi

Son birkaç gündür Türkiye’nin en çok konuşulan kadını Süreyya Yalçın… Geçen hafta, önce, kırılan ayağındaki kristal taşlarla süslü alçısıyla gündeme geldi. Sonra da köpeğine taktığı milyarlık güneş gözlüğüyle…. Geçtiğimiz yıllarda da tatil yörelerinde güneşlendiği gösterişli localarıyla, sahilde giydiği taşlarla süslü bikinileriyle konuşuluyordu.

Kaynak: Hürriyet

O hiç bir zaman dillerden düşmedi

Babası, ünlü işadamı Faruk Yalçın’dan hatırı sayılır miktarda bir miras kalan Yalçın dün de dudak uçuklatan kazancına ilişkin haberlerle gündeme geldi. İddialara göre faizden ayda 1 buçuk milyon TL kazanıyor Yalçın. Kendisi bu konuda şimdilik sessiz kalmayı tercih etse de tüm Türkiye’nin meraklı bakışlarını bir kez daha üzerine çekti.

Kimdir bu yeri geldiğinde “kokoşum, süslüyüm, kime ne” diyen Süreyya Yalçın.

O hiç bir zaman dillerden düşmedi

Aziz Yıldırım'ın dayısı olan ve 2008 yılında hayata veda eden Faruk Yalçın'ın ikinci eşinden dünyaya gelen kızı Süreyya Yalçın.

Babası onun adına Gebze'de bir okul bile yaptırdı.

Hep göz önünde ve hızlı bir hayat süren Yalçın bir dönem aşkları ve evlilikleriyle basına konu oluyordu.

O hiç bir zaman dillerden düşmedi

İlk evliliğini Kerem Dürüst ile yaptı Süreyya Yalçın. Evlilik sürecinde de Yalçın babasının kendisine dönemin parasıyla 65 Trilyon nakit para verdiği iddiasıyla gündeme gelmişti.