BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  MAGAZİN

O da lahmacun yiyormuş!

Ne lahmacunmuş! Günlerdir polemiği sürüyor. Kim yiyor, kim yemiyor karıştırdık

Abone ol

'Mahsun Kırmızıgül'den ayrıldıktan sonra hayatınızda ne değişti' sorusuna 'Artık lahmacun yemiyorum' diye cevap veren Bade İşçil, bu açıklamasıyla eski sevgilisini kırdığı için çok üzgün olduğunu söyledi.

Ben de lahmacun yerim

"Mahsun'la ilgili sorulara verdiğim cevaplar, üzücü bir durum yarattı. Cevabın içinden birkaç kelime çekilip alınınca böyle oldu. Yine de arkadaşlığımızı kimse bozamaz. Dostça ayrıldık ve bu tür haberler çıktığında ikimiz de üzülüyor, sinirleniyoruz. Mahsun hiçbir zaman aslını inkar etmedi. Ayrıca ben de herkes gibi lahmacunu sever ve yerim.  Sürekli Mahsun'la ilgili sorular soruluyor, ben de acemi olduğum için cevap veriyorum. Ama olayın buralara geleceğini hiç düşünmedim. Sanki bunları özellikle söylemişim gibi bir şey çıktı ortaya, asla böyle bir şey yok. Mahsun'dan özür diliyorum. O kendini çok geliştirmiş ama özünü de inkar etmeyen biri. Onu hiç umutmayacağım" dedi.

Bade sözlerine şöyle devam etti. "Mahsun ile 7 yıl süren çok güzel bir ilişki yaşadık. Bana çok şey öğretti. Yaşanmış bir şeyin arkasından konuşulmaz. Bu benim hatamdı, cahilliğime veriyorum. Kimseyi incitmek istemedim. Ayrıca ayrılık kararını birlikte aldık, bu yüzden birbirimize saygılıyız. Onu sevmesem bu görüşmeyi de yapmazdım. Ailem kadar sevdiğim bir insan.