BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  SPOR

Norveçte kaleci Myhre tartışılıyor

Vikingler, son dakikada Hamit Altıntop'un frikiğinde hata yapan ve galibiyeti beraberliğe çeviren kaleciyi tartışıyor.

Abone ol

Vikingler, son dakikada Hamit Altıntop'un frikiğinde hata yapan ve galibiyeti beraberliğe çeviren Thomas Myhre'yi tartışıyor. Ülkenin en büyük üç gazetesi Verdens Gang, Aftenposten ve Dagbladet, Charlton'da forma giyen kalecinin ikinci golde topu elinden kaçırdığı fotoğraflara birinci sayfalarından yer verdi. Verdens Gang, 'Benim yamalı kalecim' başlığını atarken Mhyre'den gecenin 'as'ı olarak bahsetti.

Aftenposten, Myhre'nin 'Bütün bir ulusu hayal kırıklığına uğrattım, çok üzgünüm', Dagbladet de tecrübeli kalecinin 'Özür dilerim' ifadelerini birinci sayfalarına taşıdı.

Gazetelerin üstünde durduğu bir diğer konu İskandinav ekibinin futbolcularının ve teknik heyetinin Myhre'ye sahip çıkmasıydı. Carew, "Suçlanacak biri varsa takımdır. Onun bizi kaç maçta ipten aldığını unutmayın" derken, tecrübeli savunma oyuncusu Erik Hagen "Yediği golden sonra hatasını telafi etmemiz için dua ettim.

O çok iyi bir insandır" diye konuştu. Norveç basınında çıkan bir diğer ilginç haber de Simen Brenne'nin attığı golle ilgili 'Ofsayttı' ifadesini kullanmasıydı. Norveçli otoriteler ise o pozisyonda Torstein Heldstad'ın pasif ofsaytta olduğunu ilk kez milli formayı giyen Brenne'nin golünün geçerli olduğunu savundu.

Radikal