BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Norveç çok tedirgin!

Norveç Milli Takımı Teknik Direktörü Aage Hareide, Türkiye'nin, yenmesi zor bir takım olduğunu söyledi...

Abone ol

Yarın oynanacak maç öncesi Norveç basınına açıklamalarda bulunan Hareide, Türkiye karşısında alınacak bir yenilgiye rağmen, Norveç'in şansını devam ettirebileceğini söyledi. T

ürkiye'nin son iki yılda oynadığı 26 maçtan 14'ünü kazandığı, 8'ini berabere kaldığı sadece 4'ünü kaybettiğine dikkat çeken Hareide, "Türkiye oynadığı en iyi takımlara karşı ya galibiyet aldı, ya da berabere kaldı. Türkiye'ye karşı sadece Bulgaristan, İsviçre, Gürcistan ve Makedonya maç kazanabildi. Norveç ise 2005 yılında oynadığı 24 maçtan sadece 8'ini kazanabildi, 10'unu kaybetti. Türkiye'ye karşı mutlaka bir galibiyet almamız gerekiyor, ama Türkiye çok zor bir takım. Türkiye karşısında biraz daha kendimize güvenmemiz ve güçlü hissetmemiz gerekiyor. Bizim için top kazanmak ve kazandığımız topları iyi değerlendirmek çok önemli. Biraz oyun taktiği ve oyuncu değişikliği ile mücadele etmeliyiz. Bu karşılaşmada dikkatimizi trübünlere vermek zorunda kalmayacağız. Dikkatimiz sahada olacak. Frankfurtta oynamak, İstanbul'da cadı kazanında oynamaktan daha iyidir" diye konuştu.

John Arne Riise ise, daha önce Türkiye'ye karşı oynadığını, çok heyecanlı ve zevkli bir maç olacağını belirterek, "Çok heyecanlıyız. Kazanmak istiyoruz.Aksi takdirde işimiz bitik" dedi. Marius Johansen de, savunmanın solunda görev almaya hazır olduğunu belirterek, "Bu maça çok iyi hazırlandım. Görev alırsam en iyi oyunumu sahaya yansıtacağım" şeklinde konuştu.

Orta saha oyuncusu Fredrik Strömstad, seyircisiz oynamanın biraz zor olacağını, ancak seyircisiz oynamanın kendileri için daha avantajlı olduğunu belirterek "Türk seyircisi karşısında oynamak çok zor olacaktı. Arkadaşlarımın çoğu 40 bin Türk seyircisi önünde oynamanın heyecanını daha önce yaşadılar. Türk taraftarların önünde oynamak çok zor olsa bile zevkli olmalı. Bu maçta 3 puan almaya çalışacağız" dedi.