BIST 9.774
DOLAR 34,07
EURO 37,91
ALTIN 2.803,94
HABER /  GÜNCEL

Nonda Türkiyeye dönüyor

Galatasaray'ın, ocak ayında yollarını ayırdığı Shabani Christophe Nonda'ya Bursaspor talip oldu.

Abone ol

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Kongolu golcü için yönetime istekte bulunduğu, yönetimin de transfer için çalışmalara başladığı öğrenildi.

Bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Bursaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Mevcut kadroyu bozmadan alınacak takviyelerle yeni sezona girmeyi düşünen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Avusturya'nın Bad Tatzmannsdorf kasabasında yapılacak olan hazırlık çalışmalarına kadar transferi tamamlayıp kampa tam kadro olarak gitmek istiyor.

Bu arada, hız kazanan transfer çalışmalarında ortaya çıkan bir isim de Galatarasay'ın son şampiyonluğunda pay sahibi olan ve geçtiğimiz ocak ayında sözleşmesini tek taraflı fesh ederek yollarını ayıran Kongolu golcü Shabani Christophe Nonda.

Yurtiçinde ve dışında pek çok isimle görüşen Bursaspor, Galatarasay'ın gönderdiği ve bonservisi elinde bulunun 33 yaşındaki golcü futbolcu için menajerlerle temasa geçtiği öğrenildi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Şampiyonlar Ligi'ne hazırlayacağı kadroda görmek istediği tecrübeli oyuncu için yönetimin çalışmalara başladığı öğrenildi.