BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Nöbetçi golcüye hodri meydan

Fenerbahçe'de gündemin 1 numaralı ismi Semih.. Federasyonu’nun yolunu tutan milli yıldıza Şekip Mosturoğlu'ndan nasihat geldi..

Abone ol

Fenerbahçe'de gündemin 1 numaralı ismi Semih.. Yönetimin kendisine sormadan haziran ayında bitecek sözleşmesindeki opsiyonu tek taraflı uzatmasıyla Futbol Federasyonu’nun yolunu tutan milli yıldıza, asbaşkan Şekip Mosturoğlu’ndan nasihat geldi.. Mosturoğlu, düne kadar ’Semih’e sözleşmesini uzatacağımızı resmen bildirmiştik’ demekle yetinen sarı-lacivertliler adına ilk kez konuştu:

‘AURELIO GİBİ GİDEMEZ’

“BİZ görüşme için talepte bulunduk ancak bir sonraki sezon için Semih’in avukatı yıllık 2.5 milyon Euro istedi. Eğer ’Para sorun değil ve F.Bahçe’nin kaptanıyım’ diyorlarsa boş mukaveleye 5 yıllık imza atsınlar. F.Bahçe oyuncusuna her zaman hakkını vermiştir. Merak etmesinler..

BEDAVA ayrılan Aurelio ile Semih’in durumları farklı. Marco’nun sözleşmesi mayısta uzatıldı, Semih’inki aralıkta. Semih’in sözleşmesinde yapılacak zamdan ödeme planına kadar her şey var. Bu nedenle Semih, Aurelio gibi gidemez. F.Bahçe ondan memnun olmasa böyle davranmazdı. Demek ki Semih’ten çok memnunuz ki sözleşmesini 1 yıl daha uzattık.

‘3 MİLYON LİRA AZ MI?’

SEMİH sakatlanıp, uzun süre sahalardan uzak kalabilirdi ama biz iyi niyetimizle sözleşmesini 1 yıl uzattık. Her şeyi göze alarak. Ücretini 1 milyon 450 bin Euro’ya çıkardık. 3 milyon TL’nin üstünde bir rakam. Bunun neresi kötülük? Zaten zamanında rakam açısından karşılıklı hemfikirdik. Mesela Selçuk ile 15 dakikada sözleşme yeniledik. Semih, F.Bahçe’nin öz evladıdır. İki taraf arasında husumet olmamalı. Onun F.Bahçeli’liğini herkes biliyor ve kimse de şüphe duymuyor.

HUKUKİ süreç sürüyor.. F.Bahçe’nin burada haksız olduğunu kimse söyleyemez. Biz iyi niyetimizi gösterdik, aynısını kaptanımızdan da bekliyoruz. İşlerin bu aşamaya gelmesine hiç gerek yoktu..”